Visdom Gratitude

Det finns vishet i att öva tacksamhet. Ni har hört det gamla talesättet att det som går runt kommer runt? Detta betyder helt enkelt att det du lägger ut reflekterar tillbaka till dig på ett liknande sätt. Ett bra exempel från de flesta allas liv skulle vara de morgnar när du vaknar på fel sida av sängen. Vad händer om du inte ändrar den inställningen omedelbart är att du uppfyller en grouchy person efter en annan hela dagen lång. Det är precis vad vi alla behöver! Det kan finnas vissa dagar när livets problem bara hund högen dig. Om du inte tränar tacksamhet, verkar då är som om problemen föröka exponentiellt. Det är den typ av lagen om attraktion åtgärd du kan göra utan. Tänk om den här processen för ett ögonblick. Om lagen om attraktion fungerar på den negativa sidan av livet så bra, hur mycket mer kommer det att gynna dig om en positiv attityd och tacksamhet kommer in i bilden?

Att gå med den tanken till att börja, vad sägs om ett litet test? Första sak i morgon, spendera några minuter att göra vissa påståenden. Ange skälen du är tacksam för allt och alla i ditt liv. Var tacksam för stödjande och vårdande vänner. Verkligen komma in i känslan av hur tacksam du är för alla goda människor i ditt liv och alla bra saker som har kommit din väg. Dra de känner sig rakt in i ditt hjärta och låt dem dra i och fylla hela ditt sinne.

Nu när du går om din dag, hålla kärlek och tacksamhet flödar mot alla du möter. Detta fungerar med vänner samt människor du inte känner. Hitta bara en sak att uppskatta om de människor du känner. Var noga med att berätta att personen hur mycket du uppskattar dem. Gör inte falska det och göra det utan att förvänta sig något tillbaka. Vad du hittar när du tränar detta är att andra människor tillbaka vänlighet. Du kan hitta dig själv på den mottagande slutet av erbjudanden om att hjälpa till när du behöver det, komplimanger ur det blå, och ett antal andra trevliga överraskningar.

Med detta ett steg längre, här är ett annat sätt att experimentera med att vara i en attityd av tacksamhet. Under dagen, gör ditt bästa för att hitta något bra och positivt om varje erfarenhet och situation. Om du normalt används för att se på saker på ett negativt sätt, kan detta vara en utmaning. Men om du verkligen arbetar på det konsekvent, det finns åtminstone en sak att vara tacksam för i varje erfarenhet.

Naturligtvis kan inte allt vara all glädje och ljus. Om du lämnar jobbet för dagen och upptäcker att någon har backade in i din bil, inte bara grit tänderna samtidigt uttrycka tacksamhet för fender bender. Du kan inte falska tacksamhet och mycket få av oss skulle känna tacksam att hitta en sådan överraskning. Visdom av tacksamhet är äktheten i hjärtat som uttrycker det. När du uttrycker verklig tacksamhet, kommer det att komma tillbaka till dig hundrafalt Omdömen  ..

tacksamhet

 1. Gratitude
 2. Gruv För Gold
 3. My Top 5 sätt att uppskatta Memorial Day
 4. Ge tack med en Purpose
 5. Hur Ge Tack ger dig en Fuller Life
 6. Den enkla frågan som kommer att förändra ditt Life
 7. En minue till Happiness
 8. Livet har betydelse om vi väljer -? Varför behöver vi inte Välj
 9. Universal Energy
 10. Definition: Being Grateful
 11. Hitta Syfte Genom Gratitude
 12. Hur man hittar Inner Peace - med Gratitude
 13. En riktigt bra ställe att Live
 14. Good Fortune & Gratitude
 15. Har en attityd av Gratitude
 16. Att se livet genom tacksamhet Glasses
 17. How to tals en attityd av Gratitude
 18. Tacksamhet: En dryg Way
 19. Odla Gratitude
 20. The Practice of Gratitude