Talk är billigt: ​​Walk The Walk Denna New Year

Det nya året är över oss!

Att vara en personlig tränare I &'; M ser fram emot januari det &'; s alltid en hektisk tid för mig, träffa nya människor, som har satt nya mål och verkligen försöker att hjälpa dem att förbättra.

Många människor ställer nyårslöften, vad tycker du procentandelen är människor som lyckas med sina mål

Jag skulle vilja säga att det förmodligen isn &'; t en imponerande statistik Omdömen <. p> &'; Talk är billigt, gå på promenad det nya året och' Omdömen

Vad jag &'; M säger här är att det är allt gott och väl ställa dina nyårslöften men det är den enkla delen, det &'; s begå det 100%, vilket är den svåra delen, det är därför så många människor misslyckas.

Planering på att göra en förändring är ett positivt steg, det visar att du ser att det finns ett problem någonstans och du tänker att förbättra detta. Så du och' ve gjort en bra start, nu måste du vidta åtgärder.

Vissa mål kan vara lättare än andra, men jag &'; M bara att tala om varför jag tror så många människor misslyckas med sina nyårs mål:

1. Dålig målsättning – Ställa ett orealistiskt mål är den värsta starten du kan göra riktigt; du kommer att misslyckas ganska tidigt och kämpar för att hålla igång. Det är viktigt att om du vill uppnå något som du anger ett mycket specifikt mål och att det är möjligt. Ställa in ett mål i &'; gå ner i vikt och' är en värdelös mål egentligen, du kan gris ut under tio månader sätta på en sten då vara bra för de senaste två månaderna och förlorar en sten och en pundet och du &'; ve uppnått ditt mål.

Att banta är ett bra mål eftersom viktminskning, särskilt fettförbränningen är ett bra sätt att förbättra din hälsa. Vad jag försöker säga är att du behöver för att planera exakt hur mycket vikt du planerar på att förlora och när.

2. Fokuserar för mycket på slutpunkten – Människor kan bli över fokuserade på att få till denna slutpunkt att trycket kan bli för mycket. Genom att bryta upp hela din målet i många små kan hålla dig motiverad hela samt att kunna se hur du utvecklas. Så tillbaka till viktminskning exempel igen, snarare än att fokusera alltför mycket på att förlora 30 pounds under 2013, syftar till att förlora 5 pounds varannan månad.

3. Inte möjliggör en andra chans och ndash; Jag tror att detta är kanske den viktigaste. Så många människor låter sig bara en chans, om du har ställt dig själv målet att stoppa dricka i 2013 eller åtminstone minska ditt alkoholintag då borde du &'en; t sluta på första blip. Om du har haft ett ögonblick av svaghet och hade en pint eller två en kväll don &'en; t ger det då och då upp. Det är mycket bättre att ha bara haft denna tillfälliga blip och fortsätt sedan med att skära ut alkohol än att gå tillbaka till din gamla sätt under resten av året på grund av det förfaller.

Om du har satt upp mål i det förflutna och har misslyckats I &'; M ganska säker på att du misslyckades på grund av några av anledningarna ovan. Själv har jag också!

Kom bara ihåg när man planerar en beteendeförändring vara 100% klart på vad du vill och varför du vill ändra. Fokusera på alla de många fördelar som uppnå detta beteendeförändring kommer att ha på ditt liv och påminna dig själv varje dag.

Kanske ens försöka ställa dig en konsekvens för att inte som extra motivation, ta dina vänner för en måltid på dig om du misslyckas! I &'; säkert M dina vänner kommer att älska denna idé som kommer att innebära extra stöd för dig Omdömen

Så jag hoppas att denna artikel har hjälpt dig, don &'en;. T göra upplösningar för sakens skull, hitta något som håller dig tillbaka från att nå din fulla potential och arbeta på det.

Minns prata är billigt; walking promenad är utmaningen. .

För att ett framgångsrikt år, Omdömen

Richard Clarke

idrottspsykologi

 1. *** Idrottspsykologi och Peak Performance: Hur man verkligen få huvudet Into The Game ett enkelt ti…
 2. *** Hur man verkligen Stoppa våld i Sports
 3. Fantasy Football - Bra Underhållning Source
 4. En nybörjares guide till Snooker Cues
 5. Golf video instruktion Hur man rotera och hur man swing
 6. Tips för spel på fotboll Match
 7. Psykologi Strength
 8. Motocross under 70s
 9. Motocross under 60s
 10. *** Föräldraskap Tips: Hur att coacha ditt barn när som helst Sport
 11. Talk är billigt: ​​Walk The Walk Denna New Year
 12. Plocka Den vinnande fotboll Stats
 13. 6 saker du måste veta som kommer att stoppa ditt framförande Anxiety
 14. Mountainbike: Bra ekvation roligt, hälsa och adventure
 15. *** Idrottspsykologi och Peak Peformance i tennis: Hur man har en kraftfull Serve
 16. Workout DVDs är bra för din väl being
 17. Fotboll - de bästa spelarna i World
 18. Hur man tränar Brain
 19. Brilliant Brainstorming Motion att finjustera Mind
 20. *** Golf Tips, Idrottspsykologi och Golf: Vad tar det att göra det på PGA Tour? Är det tur eller …