Var Care Den gemensamma Kunskap om Golf

Som en golfälskare, måste du har samlat alla typer av golf tips för att förbättra ditt spel. Vissa golfproffs eller tränare kan införa en hel del kunskaper om swing eller grepp och även en del golf motion allt du vill veta i sina böcker. Men de tips verkligen hjälpa dig på ditt golfspel? Jag tror inte det. Den gemensamma kunskap från de så kallade golfproffs får inte hjälp till ditt spel, det kan också orsaka din stora frustration och högre poäng.

Det finns en hel del välmenande golf instruktion på marknaden idag som helt enkelt inte kommer att hjälpa ditt spel; i själva verket en hel del av vad som finns där ute kommer att hindra dig när du försöker förbättra din golf. Du kan inte tro vad jag säger, men jag tror att det positiva med att låta människor få veta sanningen om några av de mis-information där ute långt kommer att uppväga alla branscher faller ut som jag kan få från dessa instruktörer med klev-on tår.

När några mängd golf instruktion gurus berättar hans turnerande professionella elev att fördröja rotationen av vänster höft, eller för att öka bredden på din sving på toppen, eller att försena lanseringen så länge som möjligt, eller någon annan smak av dagen typ golf tips, han eller hon pratar med någon som är en professionell, som praktiserar timmar i sträck, och som har en otroligt akut känsla för sin egen golfsving. Denna person spelar också golf för en levande. Detta är ett helt annat scenario än att försöka lära en låg, medel eller hög handicap spelare eller en nybörjare. Dessa typer av tips kan absolut utlösa förödelse på din golfsving. Golf är ett svårt spel att spela på högsta nivå, men med det sagt, det är inte ett komplicerat spel att spela. De flesta moderna dag instruktion är svårt för mig att förstå och jag har undervisat spelet i 20 år. För att utmärka sig, måste du befria dig av komplicerade mekaniska tankar och lära sig att bara svinga golfklubban. Tills du ändra ditt sätt att tänka på att spela spelet, ändra grundläggande sätt du tittar på golf instruktion, och inse att du måste glömma mekanik, du kommer aldrig att spela upp till din fulla potential som golfspelare. Omdömen

Starta klubben tillbaka på nätet, spelar och' t vända gungning, dra ner med vänster hand för att starta ned svingen, överföra min vikt till min vänstra fot, och rulla mina handleder vid tillslaget, huvud bakom bollen. Hur kan du även ta klubben tillbaka med alla dessa mekaniska tankar du har plockat upp under åren racing genom ditt huvud. Du kanske inte tror mekaniken kan hjälpa ditt spel. Svaret på min fråga är kan du inte! Du kan helt enkelt inte kan svinga klubben effektivt med allt det skräp som löper genom ditt sinne, distrahera dig från vad som är viktigast. It &'; s. Ledsen, men det är helt sant att tusentals människor avsluta spelet vi alla älskar varje år, de flesta av ren frustration Omdömen

Om du har fallit i denna fälla att tro att mekaniska tips, swing analys, och bultande golfboll efter golfboll på rangen är svaren på dina problem, du förutbestämd att bli frustrerad för evigt. Golf ska vara roligt inte frustrerande och när du lär dig att glömma mekanik och börja spela spelet via känsla och syn, kommer det att vara roligt och du skjuter bättre poäng.

Vad du ska göra först måste man kunna skilja fakta från fiktion när man läser, lyssnar på. eller titta på golf instruktion. Därefter måste du att glömma alla teorier, mekaniska tankar, och myter och fokusera på vad som är viktigt för ditt spel. Fokusera på det som är viktigt för dig att spela bättre. Fokusera på din svingspår och sanningens ögonblick påverkan. Knyt svingspår och påverkan i ditt mål-line och du är på god väg att längre, rakare slag och lägre poäng Omdömen  ..

idrottspsykologi

 1. Lär karate från kända karate skolor i NJ
 2. *** Idrottspsykologi och Peak Performance: Hur man verkligen få huvudet Into The Game ett enkelt ti…
 3. *** Golf Tips, Idrottspsykologi och Golf: Vad tar det att göra det på PGA Tour? Är det tur eller …
 4. Hur man blir en stor Pole Dancer-Hur man blir en bra Pole Dancer
 5. Den 8 Farligt Vapen av Muay Thai
 6. Hur man når höjderna av Yoga?
 7. Skörda oväntade fördelar efter att ha gått klasserna utbildning av BJJ i philly
 8. *** Föräldraskap Tips: Hur att coacha ditt barn när som helst Sport
 9. Rekrytering är en fyra år Process - vägvisare för Bound College Student-Athlete
 10. Hur Motion Minskar Stress
 11. *** Tiger Woods Facing Elva Tough Challenges
 12. Golf video instruktion Hur man rotera och hur man swing
 13. Bo Motiverad när du Exercise
 14. Gratis self defense klasser hjälpa dig att öka dig både mentalt och Physically
 15. *** St. Louis Cardinals vs. Texas Rangers Math och psykologi Identifiera Winner
 16. Hur jag blev en bättre förälder genom mina barns idrotts experiences
 17. Skapa din personliga Mantra - det fungerar underverk
 18. Plocka Den vinnande fotboll Stats
 19. *** Idrottspsykologi och Bowling
 20. 6 saker du måste veta som kommer att stoppa ditt framförande Anxiety