Grunderna för Golf Putting

putting och Body Mekanik Omdömen

Att utveckla bra kropp mekanik är en viktig del av din golfteknik. Bra golf kroppsmekanik betonar riktiga kroppsrörelser och kroppshållning när svinga golfklubban. Det minskar muskler och leder spänning samtidigt öka din fysiska kapacitet. De putting organ mekanik i grunden skiljer sig från en fullständig golfsving. När lära sig golf, betonas vanligtvis placeras på att driva bollen så långt ner på fairway som möjligt trots att kunna putta exakt är lika viktigt.

Det primära målet att fokusera på putting kroppsmekanik är att förvärva en naturlig kroppshållning som gör att du kan slå bollen så att den rullar ände över ände. Det bästa sättet att göra detta är att stå grensle golfboll med dina ögon direkt över bollen när du gör din putt. Genom att göra detta kommer du att se till att du behåller rätt perspektiv både bollen och mållinjen.

Det är en oerhört viktig del av kroppsmekaniken som du upprätthåller korrekt hållning när putting. Ställa in och göra dina puttar måste göras på samma sätt varje gång, detta kan inte nog understrykas! Konsekvens är nyckeln när lära sig golf.

Golf Putting – Håll huvudet stilla

När kroppen mekanik putting diskuteras det kommer oundvikligen att leda till en analys av huvudrörelse. Huvudet får aldrig gå tills du har avslutat din stroke och följs upp. Misslyckas att hålla huvudet i ett stabilt läge kommer att resultera i dina axlar gå ur läge. Inför din putter kommer inte att vara fyrkantig med målet linje om dina axlar är felriktade, vilket resulterar i din golfboll förirra sig från sin kurs. Om du kämpar för att hålla huvudet stilla under din stroke, försök att fokusera din uppmärksamhet på gräset under golfboll, kommer detta att bidra till att minska din naturliga instinkt att följa bollen efter stroke.

Din unika putting stil Omdömen

Spendera tid att öva din puttning när du lär dig hur du golf ger dig möjlighet att utveckla din egen unika putting stroke. Utforska alla dina alternativ och ta reda på vad som fungerar för dig innan beslut fattas om vilken stil att anta; du måste vara helt bekväm med dina val och sedan göra det med stil! Don &'; t välj ett grepp teknik bara för att det rekommenderades i en bok, det bästa valet för dig är en stil som fungerar för dig Omdömen

Till sist, när du tränar din putting stroke bör det alltid vara! genomförs på ett helt plant grönt. Om ytan i vågor eller backar i någon riktning kommer det att bli mycket svårt att hitta orsaken till bollen färdas i en egensinnig sätt Omdömen

För en omfattande guide om hur man golf. ladda en iPhone eller iPad app idag - för allt du behöver veta om golf. Lär dig alla hemligheter från golfproffs om hur man sjunka den perfekta putt Omdömen  !.

idrottspsykologi

 1. Chefer för vem Denna Premier League har inte Lucky
 2. *** Idrottspsykologi och Bowling
 3. Embrace Failure
 4. Hur man tränar Brain
 5. Historia Europeiska Motocross
 6. Bo Motiverad när du Exercise
 7. Psykologi Strength
 8. *** Vem är den största baseball Hitter genom tiderna? Math och psykologi förse Answer
 9. Skörda oväntade fördelar efter att ha gått klasserna utbildning av BJJ i philly
 10. *** Idrottspsykologi och Peak Peformance i tennis: Hur man har en kraftfull Serve
 11. Hur är din mentala Fitness? Ta denna quiz och hitta Out
 12. *** Tiger Woods Facing Elva Tough Challenges
 13. *** Idrottspsykologi, Peak Performance och Baseball Derek Jeter: Vad gör honom så Special
 14. Hur Motion Minskar Stress
 15. Positiv self-talk för hastig tyngdförlust!
 16. *** Putting Tips för golfare: Hur man putta i zonen 39 idrottspsykologi Tips för golfare-Plus En k…
 17. Motocross under 50s
 18. *** Kärlek Golf? Nervös på första tee? Här är 16 tips för att hjälpa dig att hålla Lugn, sä…
 19. Den 8 Farligt Vapen av Muay Thai
 20. Hur man blir en stor Pole Dancer-Hur man blir en bra Pole Dancer