*** Konståkning, Gymnastik, Cheerleading Och Idrottspsykologi. 15 Källor till stress för föräldrar, barn och Coaches

Under årens lopp, jag har rått många kvinnor som tävlar i konståkning, cheerleading och gymnastik på mycket höga nivåer

Dessa sport kan vara ganska krävande, eftersom de skiljer sig från många andra sporter. Följaktligen kan dessa sporter placera en hel del stress på unga idrottare. Omdömen

Först, till skillnad från en sport som tennis eller golf, en liten fel kan förstöra en hel prestanda samt år av träning. Omdömen

För det andra finns det ofta betydande interpersonella konflikter mellan idrottare, föräldern och tränare.

För det tredje är bedömningen och poäng i dessa sporter något subjektivt och ofta full av politiken. Detta “ orättvis döma &"; kan leda till dåliga beslut som kan vara mycket smärtsamt för en knarkspruta, en förälder eller en coach.

För det femte är en del ungdomar bad eller drivit att göra manövrar som de är ganska rädd om och som kan orsaka betydande skador. Medan vissa barn är orädd och visar ingen rädsla alls, andra är oroliga och en del tränare verkar inte veta hur man får barnen förbi deras legitima farhågor.

sjätte, några tränare är för tufft för gymnaster, skridskoåkare och cheerleaders och vissa är alltför mild. Varje idrottare är olika och de flesta gör bäst med en anpassad coachning stil Omdömen som passar deras unika personlighet. Många träningsanläggningar inte inrättats för att erbjuda denna typ av individualiserad undervisning och uppmuntran.

sjunde, gymnastik, cheerleading och konståkning är en del sport, del show och en del skönhetstävling. Dessa idrottare måste utföra för domarna. De behöver få kontakt med domarna och kommunicera med publiken på en karismatisk sätt. Så de måste vara skickliga idrottare och framstående artister. Omdömen

åttonde, eftersom dessa sporter betona utseende samt atletiska färdigheter, frågor kring mat och viktkontroll förekommer ofta liksom anorexi och bulimi. Omdömen

nionde, betoningen på utseende kan orsaka föräldrar att bli alltför involverad i deras hur attraktiva deras barn är när hon tävlar. Vikten av utseende sätter ytterligare press på en ung kvinna. En basketspelare, tennisspelare eller softballspelare inte har att ta itu med dessa typer av fåfänga frågor. De måste helt enkelt spela bra och prestera bra.

tionde, kan politiken på gym och ishallar vara ganska brutal. Ibland tränare och ungdomar ställer upp saker så att barnen har en hel del ilska, bitterhet, sorg och frustration där andra idrottare och själva är berörda.

elfte “ skede moms &"; i konståkning kan gymnastik och cheerleading vara alltför investeras i sina barn och' s utseende och prestanda. Återigen är det inte att bara för sina barn att vara duktiga och hårt arbetande. Barnen måste vara vacker. . Denna dynamiska kan skapa mycket stress för föräldrar och barn Omdömen

tolfte, medan det finns många underbara tränare i dessa sporter, några tränare vilseleda föräldrar om deras barn och' s grad av talang. Barn som bör göra något annat hålls i sporten för länge på grund av de ekonomiska vinster som tränare kan vara alltför oroad.

Tretton, bränna ut i dessa tre sporter är ganska vanligt och ganska ofta. Utbildningen är mycket hård på den översta nivån och skador är ganska vanligt.

Fjorton, är utbildning mycket tidskrävande och vissa idrottsmän har stora svårigheter att hantera skolan, deras sociala liv och deras konditionering.

Femton flesta gymnaster, konståkare och cheerleaders få lite utbildning i idrottspsykologi, mental styrka och stresshantering. Många känner som om de är mycket ensam med sin stress och deras kamp Omdömen  ..

idrottspsykologi

 1. Toppkvalitet hockeyutrustning från Cicada Sports
 2. De Egenskaper (Kvaliteter) av en sann mästare (från "The Winning besvärad", "The Winning Edge" oc…
 3. Psykologi Strength
 4. Därför ska du investera i en stegräknare?
 5. Dr Mike Martin, Sydney Sport Psykolog: Utför När det Matters
 6. Hur man når höjderna av Yoga?
 7. *** Vem är den största baseball Hitter genom tiderna? Math och psykologi förse Answer
 8. *** Idrottspsykologi och Peak Performance: Hur man verkligen få huvudet Into The Game ett enkelt ti…
 9. Motocross under 60s
 10. Embrace Failure
 11. Förbättra din golf Swing
 12. Lär karate från kända karate skolor i NJ
 13. Skörda oväntade fördelar efter att ha gått klasserna utbildning av BJJ i philly
 14. Positiv self-talk för hastig tyngdförlust!
 15. Skapa din personliga Mantra - det fungerar underverk
 16. Motocross under 70s
 17. *** Idrottspsykologi, Peak Performance och Baseball Derek Jeter: Vad gör honom så Special
 18. Confident Idrottare Win Competitions
 19. Gratis self defense klasser hjälpa dig att öka dig både mentalt och Physically
 20. Vara aktiv när skadade eller ill