*** Golf Tips, Idrottspsykologi och Golf: Vad tar det att göra det på PGA Tour? Är det tur eller skicklighet?

En av mina patienter, en professionell golfspelare, har arbetat på att göra det på PGA Tour under flera år. Han är en underbar ung man som är ljusa, välutbildade, artig, begåvad och hårt arbetande. Han är för närvarande spelar på Asian Tour, där han nyligen Omdömen vann en händelse. Omdömen

Att göra det som en professionell golfspelare är mycket krävande. Du tävlar mot andra duktiga golfare. Dessa spelare kan slå bollen långt och de vet hur man
utföra alla typer av golfslag. Omdömen

För att vinna en händelse på denna nivå, måste du sätta ihop tre eller fyra mycket låga rundor golf på varandra följande dagar. Du måste vara mentalt tuff, fokuserad, självsäker, Mössor och avslappnad.

Up and coming tourspelare utan sponsring måste också kunna hantera omfattande resor och trycket av att inte få betalt om du utför mycket väl Omdömen när trycket är på.

I många händelser, en eller två dåliga slag kan förstöra dina chanser att göra några pengar efter många timmars konkurrerande utbildning och öva för en turnering.

Golfare som konkurrerar framgångsrikt på denna höga nivå, behöver med jämna mellanrum ökar för deras självförtroende. Terapeuter som jag, som arbetar med idrottare letar alltid efter sätt att bygga sina patienter och' tro på sig själva.

Ibland, något subtilt att vi säger eller gör med en patient kan ha en stor inverkan på deras självförtroende och deras förmåga att prestera under den typ av tryck de möter på professionell nivå.

I slutet av min sista telefonsamtal med denna unga golfare som nu bor i Asien, jag var på väg att önska honom lycka till. Önskar en idrottsman lycka inför en händelse är helt normalt och det är inget fel med att göra detta. Tränare, föräldrar och caddies gör det hela tiden Omdömen

Men jag valde att säga, och". Du don &'en; t-nöd lycka. Du har stor kompetens som gör att du kan få jobbet gjort &";. Omdömen

I efterhand tror jag att säga detta var en bra idé. Min patient skrattade och tackade mig för de uppmuntrande ord.

Och sedan gick han på att skjuta en sjuttiotvå nästa dag för att kvalificera sig för nästa omgång. Så långt är allt bra Omdömen  ..

idrottspsykologi

 1. Grunderna för Golf Putting
 2. *** Konståkning, Gymnastik, Cheerleading Och Idrottspsykologi. 15 Källor till stress för föräld…
 3. Kan utöva Cure Depression?
 4. *** Vad gör du när ditt barn gör inte laget?
 5. Varför tonåringar älskar mix kampsport grejer?
 6. Toppkvalitet hockeyutrustning från Cicada Sports
 7. Historia Europeiska Motocross
 8. Vara aktiv när skadade eller ill
 9. Fantasy Football - Bra Underhållning Source
 10. *** George Foreman'a Secret On vara motståndskraftiga och Bo Motivated
 11. Hur man hittar vila och sinnesfrid?
 12. Motocross under 70s
 13. Embrace Failure
 14. Skapa din personliga Mantra - det fungerar underverk
 15. Hur man tränar Brain
 16. *** Tiger Woods Facing Elva Tough Challenges
 17. De Egenskaper (Kvaliteter) av en sann mästare (från "The Winning besvärad", "The Winning Edge" oc…
 18. Hur inre visdom Serverar oss i vardagen Life
 19. Hur Motion Minskar Stress
 20. Fotboll - de bästa spelarna i World