Hur man når höjderna av Yoga?

Varje studie av någon vetenskap eller föremålet består av två delar, teoretiska och praktiska. Den roll som den teoretiska delen är naturligtvis viktigt. Men grunden för förståelsen av något verksamhetsområde är den praktiska delen. Genom praxis förstår vi alla aspekter av ämnet. Under utbildningen, skulle vi bättre lära känna världen omkring oss, sig själva och sina möjligheter. Yoga är inget undantag här. I det första steget, vi studerar de teoretiska grunderna. På den näst viktigaste skede fokuserar vi på den praktiska delen.
Närvarande frånskild enorm mängd arroganta människor som studerar den teoretiska delen, högljutt förklarar att de vet vad yoga är. Envist dessa människor inte kan slå. De kan bara höra dig. Själv stängde sina öron. Du kan inte visa dem sanningens ljus. Inte ens försöka! Bara stå klart för dig själv, "hacka till döds på näsan": en teori utan en grundlig och systematisk praxis är en död bokstav. Inget mer.
Det är bättre att komma ihåg hur du lärt dig att cykla. Först berättade någon hur man sitta, hur man trampa, att titta på och vart man ska vända ratten. Utan denna kunskap, kan du knappt gå och kontrollera din cykel. Då kan du sitta på en cykel med syfte att utveckla en praktisk del. Och det var inte så snabb, enkel och smart som du sa. Du var tvungen att gå igenom blåmärken, skrubbsår, sår, hitta en balans, att övervinna rädslan för att falla och mycket mer.
Sådana processer är inneboende i någon utbildning, inklusive yoga. Fortsatt temat för en cykel, vill jag påminna er om hur glad och oförglömlig upplevelse att övervinna sig själv, seger över järnhästen och köra över tid och avstånd. Är det inte vackert? Yoga är också ute och relevant "vinnande" väntar på sina hjältar. Det är dock nödvändigt ganska arbeta hårt varje dag och fylla koner, som att cykla. . Spelet värt det, lita på mig, och omedelbart gå vidare med systematisk utbildning
Så har vi funnit att yoga - en praxis som grundar sig på teorin. Vad ger oss yoga förutom hälso- och flexibilitet? Yoga ger oss möjlighet att återvända till sina rötter, för att ansluta vårt medvetande med det omedvetna. Men en gång i början av civilisationen, de var i harmoni med varandra. Indisk klassisk yoga kan du kommunicera med vårt undermedvetna i ett okänt språk teoretiker. Tack vare yoga, ser vi inom oss själva, i vår kropp och själ, att upptäcka sina dolda innersta väsen.
Tyvärr hittar du inte bara de positiva egenskaperna hos din själ. Yoga höjdpunkter utan att filtrera alla dina dolda önskningar och avsikter, som stängdes innan den dagliga rutinen och oro "dagliga bröd". Jag kan absolut inte på något sätt uppmuntra dig att lämna med huvudet i yoga, sluta försörja dem och deras nära och kära inte. Kunskap om dess natur kan ge belysa de negativa aspekterna av din själ. hoppas att ni kommer inte att tolerera denna situation. Din upplysta medvetande kommer nu att försöka bringa ljus allkärlekens allt omkring dig i världen och framför allt, till dina vänner. Det är svårt att älska människor inte backas upp av handling. Således, de klassiska yogaklasser är lätta och bra i vår grå värld Omdömen  ..

idrottspsykologi

 1. Var Care Den gemensamma Kunskap om Golf
 2. Embrace Failure
 3. Rekrytering är en fyra år Process - vägvisare för Bound College Student-Athlete
 4. *** Idrottspsykologi, Peak Performance och Baseball Derek Jeter: Vad gör honom så Special
 5. Golf instruktion video Vad gör en perfekt swing
 6. Skapa din personliga Mantra - det fungerar underverk
 7. Ange "The Zone" Använda perifera seendet - Del II av II
 8. *** Vad gör du när ditt barn gör inte laget?
 9. Hur man hittar vila och sinnesfrid?
 10. *** Golf Tips, Idrottspsykologi och Golf: Vad tar det att göra det på PGA Tour? Är det tur eller …
 11. *** Tiger Woods Facing Elva Tough Challenges
 12. Workout DVDs är bra för din väl being
 13. Marine Electronics - Att förbättra förmågan av boats
 14. Plocka Den vinnande fotboll Stats
 15. Skörda oväntade fördelar efter att ha gått klasserna utbildning av BJJ i philly
 16. Vara aktiv när skadade eller ill
 17. *** Föräldraskap Tips: Hur att coacha ditt barn när som helst Sport
 18. Talk är billigt: ​​Walk The Walk Denna New Year
 19. Gratis self defense klasser hjälpa dig att öka dig både mentalt och Physically
 20. Utvecklingen av reglerna för Golf