Mina negativa tankar om att höra till "Just Think Positive!"

Hur många gånger har detta hänt dig?

You känns som om din värld skulle kollapsa någon minut
There &'; s. monterings stress från hemmet, arbetet och familjen
Maybe din bakom på räkningar och kan &';. t byta jobb . grund av att ekonomin
Maybe dig och' re upp och ned på din inteckning och har montering räkningar från en resa till akutmottagningen
Maybe dig och'. ve just upplevt en fruktansvärd förlust nyligen. It &'; s eventuella alla dessa saker har hänt under loppet av ditt liv och det känns som om du aldrig få en paus Omdömen

Så hur kan så många människor gå runt leende hela tiden och berätta till &';. Just Tänk positivt! &' ;? Du vill bara att slå dem i ansiktet. Kanske du skulle göra om du hade energi men du känner besegrade och deprimerad på grund av dina omständigheter.

Vilka är dessa människor ändå; dessa fåtölj terapeuter till synes oskadd genom den hårda verkligheten i “ verkliga världen &" ;? Hur kan de tala om för mig till &'; hitta guldkant &'; efter min hund blev påkörd av en bil?

Det kanske förvånar dig att veta det &'; s god vetenskap bakom positivt tänkande. "Optimism, Coping och hälsa: Bedömning och Inblandning av Allmänna Utfall Förväntade", en central studie utförd av Michael F. Scheier och Charles S. Carver, publicerades 1985 i Health Psychology.

De utvecklade en inventering (test) för att bestämma ett och' s nuvarande disposition antingen optimistisk eller pessimistisk. Life Orientation Test (LOT) bedömt en persons &'; s allmänna livs förväntningar. En Likertskala (ett mått som används för att bestämma hur starkt du känner eller komma överens med de medföljande uttalanden) användes för att göra mål ett lika stort antal av positivt och negativt formulerade uttalanden.

Du kan ha tagit denna inventering när du söker jobb. Här är några exempel på frågor:

1.Jag alltid titta på den ljusa sidan av saker
2.Things fungerar aldrig ut som jag vill att de ska
3. Om något kan gå fel.. för mig, kommer det
4.Jag &';. ma tror på idén att “ varje moln har en silverkant &"; Omdömen

En del av resultaten var ganska anmärkningsvärt på den tiden. Av de personer som deltar i studien, bestämde de LOT testet kan vara en bra indikator på människor som har hög självkänsla på grund av tidigare lyckade erfarenheter och är därför mer benägna att vara optimistisk, de som får sin optimism från sin tro på ett allvetande högre makt, och andra som helt enkelt tror att de &'; re lyckliga människor.

De bestäms också att optimistiska människor i allmänhet har en bättre tid på saker. Detta är inte att innebära att de aldrig uppleva smärta, hjärtesorg, enorma hinder, förlust, motgångar, oförskämd förare eller stub tårna. Det betyder att när de konfronteras med livets och' s utmaningar, är mer benägna att tro att de kan övervinna optimistisk person.

“ Optimistisk personer, som vi har definierat dem, borde vara mer benägna än pessimistiska personer att dra slutsatsen att de hinder de står inför kan lösas. Om man antar att de presenterar hindren är i själva verket kan upplösning, de positiva förväntade innehas av optimistiska personer-och fortsatta ansträngningar för att som förväntade ger stig- bör få dem att ta itu med sina problem mer framgångsrikt än de mindre optimistiska. Därför bör hinder som uppstår under dagen till dag självreglering vara mindre störande och har mindre negativa följder för optimistiska än pessimistiska personer (jfr Reich & Zautra, 1981; Zautra & Simons, 1979). &"; (Scheier & Carver, 1985, p.233). Omdömen

summeras positivt tänkande inte bara hjälper oss att möta och övervinna utmaningar, men vi kan göra det utan de utmaningar kastar ut våra hela dagen Omdömen.

Så varför don &'en; t vi &'; tänk bara positiva &' ;? Omdömen

Lyssna, allt du fåtölj terapeuter ute predika ord positivitet, Shut up redan! Detta hjälper inte.

Jag vet att du vill hjälpa till. I &'; m med dig. Jag också verkligen tror på kraften bakom att kontrollera våra tankar för positiva resultat. Vi tänker positivt. Vad vi och'. Re egentligen talar om är den tid som ges till bruket att vara optimistisk Omdömen

Låt &'; s inse fakta. Om vi ​​ser på livet som att jobba för det största företaget i världen, vi alla skriva under olika kontrakt. Vi har alla olika chefer, vi och' re kommer att göra olika löner, vara på olika lag, har olika fördelar, olika förväntningar, får olika omdömen och höjer, och om vi &'; ve lyckats arbeta tillräckligt där länge, vi och' ll alla pension med olika pensionsplaner.

Vad måste beaktas innan berätta för någon till &'; tänk positivt och' är där de för närvarande placerad i bolaget. I terapi terminologi, möta dem där de är.

I &'; ve fick nyheter för dig, om det pessimistiska personen med en hemsk, förnedrande och krävande boss närvarande skura toaletter och skura golv, och du &'; re berätta för dem till &'; tänk positivt och' med pie-in-the-sky idéer att äga företaget en dag, är du inte hjälper. Omdömen

Kan personen ändra sin outlook till en ljusare en

Absolut!

Kommer att berätta för dem till &'; tänk positivt och' följt av din egen berättelse, baserad på din egen version av hårda smällar trolla Omdömen

Troligtvis svaret är ett stort nej Omdömen

Det första misstaget vi gör om vi berättar folk till &'?!; vara mer positiv och ' ;, &'; tänka mer positivt och ' ;, eller &'; bara suga upp och' är tro att de vill ändra.

I &'; ve träffat massor av människor som ville höras men didn &'en; t vill ändra. De kan ha en inlärd hjälplöshet som tog hela sitt liv för att lära sig och kommer inte att korrigeras med några inspirerande ord och en klapp på ryggen.

Faktum är att vi alla har själv begrepp som måste ifrågasättas. Några av våra själv koncept är mycket svårare att utmana än andra. Kom ihåg, måste den person som vill utmana sig själva för att förändra och vissa människor är ganska nöjda i sitt elände.

Fråga dig själv om du verkligen försöker hjälpa dem eller hjälpa dig själv genom att skapa förändringen. Du kan leda en häst till vatten, men du måste veta när du ska demontera och gå därifrån.

Genom år av erfarenhet I &'; ve hittat en av de mest effektiva sätten att höja stämningen andras och mitt eget humör är att omge dig med människor eller saker som naturligtvis kommer att göra det åt dig.

Om jag ville ha en envis klient att börja bli mer positiva med ord och handlingar jag modellerade beteende för dem. Om jag fångade dem att säga något på ett negativt sätt, jag fångade den och parafraserade det i ett positivt ljus. Jag sa aldrig dem och '; tänk positivt och ' ;.

Jag har aldrig skällde och sa, &'; Nej! Don &'en; t säga det! Säg det här stället och ' ;. It &'; s otroligt vad väsen kring vissa människor kan göra. Vi &'; ve alla varit där. Att en person som lyfter vårt humör och vi kan &'en; t låta bli att le när de &';. Re runt Omdömen

Att vara runt positiva människor och positiva stöd kommer att göra underverk. Även om någon är mestadels pessimistisk, över tiden, att vara runt positiva människor och positiva platser kan ändra dem med eller utan deras samtycke.

Men att vara påträngande med positivitet eller göra andra känner för det och' s enkelt och varför tillflyktsort &'; t de bara räknat ut det kan få motsatt effekt. Det kan visa sig några maladaptiv teori pessimisten har positiva människor och pressa dem ännu längre bort. Det mötet kan skicka meddelandet att du inte &'en; t förstår och de &'; ll se till att undvika att hålla samtal med dig i framtiden.

Du &'; ll förlorar framtida stunder när du kunde ha varit en verklig positiv genomtänkt förebild för dem, med andra ord, själv.

Grattis om du &'; re en optimistisk person! Jag är för
I &';! Gissar de flesta av er är den typ av människor andra människor vill vara runt. Din energi är smittsam och människor känner sig bättre med bara tillbringade tid med dig

Men om du och'. Re optimistiska och påträngande och du &'; re bara ha en svår tid att få ett fåtal personer du känner för att se saker på ditt sätt &'; tänk positivt och ' ;.!

Referenser
(Scheier, MF & Carver, CS, 1985, p.233) Hämtad från http://www.psy.cmu.edu/faculty/scheier/scales/LOT_article. pdf
.

therapycounseling

 1. Alcoholism
 2. Dubbla Relationer i Couples Terapi och användning av EMDR
 3. Faran med gränsöverskridande staket när det gäller din Marriage
 4. Cykel av uppfyllelse, hur vi får våra behov met
 5. Frågor som ställs ofta om att se en terapeut eller livs coach
 6. Musik är nyckeln till god hälsa efter Crisis
 7. Hur kan man förhindra en psykisk sjukdom - hiss och trappor i Dreams
 8. Med hjälp av en Herbal terapi för Ångest Conditions
 9. Gör du det mesta du av din arbetsgivare EAP-programmet?
 10. Reality Therapy i Drug Rehab
 11. Par Behandling med Trauma och missbruk Survivors
 12. Det finns bara en av oss Here
 13. Vad är det bästa sättet att stödja någon som Själv Harms
 14. Skydd mot connection
 15. Existentiell psykoterapi, Tolkning och Gadamar s hermeneutiska Circle
 16. Individuell och kollektiv kris /Trauma intervention och Debriefing: Ten Steps & Strategies
 17. Psykologiska bedömningar 101 - Hur processen works
 18. Kan dina drömmar bli sanna
 19. Heath - psykiska sjukdomar och fysiska sjukdomar kan du förhindra genom drömmen Therapy
 20. Hur man handskas med en ny Diagnosis