3 tips för att övertyga din icke villig partner att söka Par Counselling

Par rådgivning kan vara ett öga öppning upplevelse för båda parter. I stället för den vanliga pekar finger som pågår under slagsmål hemma eller i bilen, sitta ned med en terapeut hjälper dig att vinna insikt om din make eller andra större. När du och' ve sett dig själv genom ögonen på din älskade (och vice versa) dig och' ll båda vara på en väg till bättre förstå varandra och därför, som arbetar genom de problem som plågar ditt äktenskap. Men vad händer när du kan &'en; t övertyga din partner att delta i behandlingen med dig? Självklart kommer par rådgivning inte fungerar om bara en av er deltar varje session.

Här är tre tips för att hjälpa övertyga din älskade en att gå med dig i par rådgivning

1) Har din make eller andra större hjälpa dig välja vilken terapeut att gå till. Detta är särskilt användbart om han eller hon är rädd att terapeuten som du och' ve valt på egen hand redan partisk och arbetar i din fördel. Att välja en terapeut tillsammans kommer att förstärka idén att rådgivaren är en neutral, opartisk observatör som bara vill hjälpa dig både ut.

2) Sätt upp en kompromiss. En icke-monetära, icke-könsrelaterade kompromiss kan vara precis det som din betydande andra behöver övertygas att delta i en rådgivning session. Något så enkelt som “ I &'; ll hjälper dig att rensa i garaget /källaren om du &'; ll gå med mig, &"; borde räcka, särskilt om det är en fråga som du och' ve kämpat över.

3) Vänta tills tiden är rätt att ta upp ämnet. Vänta tills du &'; re både lugn och levelheaded. Don &'en; t närma sig ämnet par rådgivning under eller omedelbart efter ett slagsmål. Om du gör det gör det verkar som om du vill gå till en terapeut bara av trots. Om rätt tid tycks aldrig komma upp, skriva ett brev till din älskade och lämna det på bordet så att det &'; s det första som han eller hon ser på morgonen. I den statliga lugnt och utan att lägga skylla på anledningar till varför du vill gå rådgivning.

Par rådgivning kan läka gamla (och nya) sår och reparera en trasig äktenskap. Välja en erfaren terapeut, som en av många på Insight Psychological, kan vara skillnaden mellan en bitter skilsmässa eller odling glatt gamla tillsammans.

Om din partner i slutändan inte kommer in, kan terapi fungerar fortfarande för “ par &" ;. I detta fall är det kallas person för par terapi och oftast kommer att hjälpa den person som sköter rådgivning blir starkare och mer kunna "hålla på sig" i relationen för relationen. I många fall kallas differentiering. Genom att bli starkare, det hjälper en att navigera situationen och samlevnadsfrågor i en mer kompetent och balanserat sätt slutligen skifta relation dynamik.

Kom ihåg: Det tar bara en person för att slutligen flytta eller ändra ett system ... Men bara om man är stark nog att göra det Omdömen. .

therapycounseling

 1. Lära sig att tala French
 2. Tänkande om din finansiella Health
 3. Familj terapi för par - ett sätt att spara dina Marriage
 4. Förlorade days
 5. Innebörden av hästen i drömmar - Vetenskapliga dröm Interpretation
 6. Vikten av terapi när Healing från ett äta Disorder
 7. Lär känna Me
 8. Högre Medvetande Healing för Anxiety
 9. Drug Rehab terapier - Individuell Counseling
 10. Vad man ska fråga Teen Treatment Centers /specialister när de fattar beslut?
 11. Psykologi och lycka - hur man ska fastställa din Destiny
 12. Kommunikation Genom Body
 13. Kör in med lagen? 5 nycklar till Återställa Life
 14. Varför är vissa människor lyckligt ovetande om tinnitus, medan andra drivs till förtvivlan?
 15. Äktenskap Rådgivning - Råd som du bör Follow
 16. Reality Therapy i Drug Rehab
 17. Fördelar med att använda Bio-identiska hormonbehandling för båda Män Och Women
 18. Äktenskap terapeut - Hur Till Rädda min Marriage
 19. Har min dotter behöver terapi?
 20. Hur man handskas med Emotional Abuse