Cykel av uppfyllelse, hur vi får våra behov met

cykel av uppfyllelse, hur vi får våra behov tillgodosedda Omdömen

Hur vi näring oss och få våra behov tillgodosedda Omdömen

cykel av uppfyllelse av kropp- Sinne Centrering:

Avkastning > Tryck > nå > ta tag (greppa) > och dra i Málaga

Julie Motz "Hands of Life uppmuntrade mig att söka upp flera ämnen jag hade inte utforskas på djupet. En av dem var kropp och själ Centre. Jag köpte den stora nya antologin bok och hittade ett begrepp påfallande bra för min förståelse av hur vi få våra behov tillgodosedda, cykeln av varu beteenden friska människor använder för att ge näring själv. Du kan hitta vad jag läst på sidorna 48-49 i den stora pocketbok, Exploring kropp och sinne Centre.

Det som följer här är material från sidorna 48-49, till och med min egen filter och utökas med mina egna kommentarer. Den tekniska ord för detta parafras. Tillägg Jag är inte helt säker på [inom parentes]. Kommentarer alltid inbjudna.

För att förstå hur den mänskliga utvecklings åtgärder cykelfunktioner, titta på denna cykel i aktion med alla nyfödda barn i krypande skede, innan de blir intresserade av promenader.

Ta en liten leksak och spela med barnet, men inte ge det till henne än. När barnet börjar bli medveten om leksaken genom stimulering av sinnena, ger hon och tar in den nya informationen, tills hon kan bli medveten om leksaken så gott hon kan utan att hålla den. Som "den nya sak" kommer in, thru hennes sinnen, samlar hon intresse att hålla leksaken själv.

Med barnet på golvet och kunna krypa, sätta leksaken som nu har hennes intresse framför henne men ur omedelbart räckhåll. Låt oss posit: barnet vill nu leksaken. Så hon samlar energi och först trycker ned i stöd av jorden. Hon har lärt sig jorden kommer att driva tillbaka och driver henne mot leksaken. Markeringen tillbaka från jorden flyttar upp thru hennes kropp, sekvense ut hennes huvud och svans, vilket ger henne stöd för att förvärva leksaken.

Vi posit hon ser nu ut med medvetenhet på leksaken och kanske också fram och tillbaka mellan dig och leksaken, för att se om att förvärva leksaken har någon "kostnad" eller konsekvens från din sida.

Se när hon når ut och tar tag i leksaken. Känna hennes enkla naken grepp; känna hennes dragkraft, ta tag och dra leksaken mot sig själv för närmare granskning.

Observera nu hur hon ger och mjukar igen för att ta in mer i detalj från leksaken i närbild möte. Hon undersöker sina kvaliteter och "förmåner" beslutar om hon gillar leksak eller inte. Hon kan besluta hon gillar det och bära runt med henne; eller driva bort och utforska någon annanstans.

Vilken slutresultatet, har vår baby visat den naturliga utvecklingen av Omdömen

utbyte > Tryck > nå > ta tag [grab] > och dra in. Omdömen

Det upprepas om och om igen så unga utforskar sin omgivning.

... Genom att känna [nyfikenhet sedan] lust, och att kunna sekvensera mot fullbordandet av hennes önskan, utvecklar hon självförtroende och förmåga att få sina behov tillgodosedda i den materiella världen.

Vissa mentala-emotionella störningar denna sekvens är lätt att föreställa. Varje insats i sekvensen behöver underliggande stöd av den tidigare åtgärden. Push behöver aktiv avkastning under så att det är ekologiska och hälsosamma. Om aktiv avkastning saknas - det vill säga vävnad tonen är för spänd eller för kollapsade - det kommer att leda till att insatserna för att vara alltför krävande. I det här fallet ser vi krypande barn "skid" i sina pyjamas, driver med sina ben och fötter, men inte drivs framåt eftersom friktions kontakt med golvet räknat fel.

Aktiv avkastning kan saknas i form av alltför svag, muskeltonus tillämpas för svagt, är för liten ansträngning tillämpas skjuta. Utan friska push, är förmågan att nå ut påverkas. Människor lär sig igenom upprepning och om jag inte får hålla vad jag nå ut till förstå alltför ofta, ett barn kan luta inte gå direkt för vad hon vill, eller kan göra ständiga försök till ett mål och aldrig vara nöjd. Reach behöver friflytande, med stöd push för att nå ut till fullo med stöd; och ännu inte överräckhåll, inte överanstränga.

Tänk vad som händer när denna sekvens avbryts, både vuxna och barn. Oftast, blir de åtgärder som avbryts thru ganska normala förhållanden. Jag arbetade med en person som hade en [författaren fortsätter med ett exempel långt bort från ovan och sedan till sin egen personliga erfarenheter; . igen, något långt från ovanstående arketypiska mönstret] Omdömen

Vad jag förstår är denna cykel av näring, är aktiv inte bara fysiskt, men känslomässigt och mentalt samt ~ bd
.

therapycounseling

 1. Med hjälp av en Herbal terapi för Ångest Conditions
 2. Göra korrekta sjukhus prisjämförelser med aktuell sjukhus data
 3. Tänkande om din finansiella Health
 4. Holistic Stress Management
 5. Kognitiv beteendeterapi och Medications
 6. Perfektionist Inre Critic
 7. Känn skillnaden med yoga
 8. Vikten av att välja rätt Mental Health Therapist
 9. Mindfulness i kognitiv beteende Therapy
 10. Narcissist älskar hans narcissistisk personlighet Disorder
 11. Har min dotter behöver terapi?
 12. Provocerade att reagera? Hur man hanterar negativa provokation i dig själv och Others
 13. Brott och reparation: Vad jag lärde mig om Healing från min brutna Leg
 14. Lär känna Me
 15. Barnmisshandel: Är Feeling Safe en viktig del av helande från barnmisshandel
 16. IT INTE BEHÖVER HURT
 17. Familj och äktenskap counseling
 18. Nycklar till hjälpa en familjemedlem med en Mental Health Condition
 19. Hålla din kropp i åtanke med Holistic Mental Therapy
 20. Den värst mardröm - Innebörden av Crab i Dreams