Vikten av terapi när Healing från ett äta Disorder

Om du är i är i färd med att besluta att få hjälp för din ätstörning så har du kommit till rätt ställe. Jag hade kämpat med att utveckla en sund relation med mat under många år. Innan jag kunde vara fri från cykeln av bantning och hetsätning jag var tvungen att ändra många aspekter av mitt liv. Det första jag behövde göra var att ta reda på vad som utlöser min beroende på mat, samt hur man få igenom mitt förflutna gör ont.

Ett sätt att uppnå båda dessa mål är att börja behandling som är särskilt utformade för dem med en ätstörning. Att ha en specialiserad terapeut är viktigt, eftersom de vet specifika tekniker och färdigheter som är unika för personer med en ätstörning. När hitta en terapeut är det viktigt att hitta någon som du litar på och känner att du kan bygga en obligation tillsammans. Detta är viktigt eftersom terapeuten blir säker person som du kan dela med dig alla dina känslor.

Du har förmågan att tala med terapeuten före start sessioner. Detta kan hjälpa dig att avgöra om denna person är rätt för dig. Om du vid något tillfälle börjar känna att terapeuten inte är rätt för dig, då överväga dina alternativ. Det är dock viktigt att notera att många människor börjar att motstå terapeuten när de börjar dyka i djupa emotionella problem. Alltid vara medveten om dina motiv. Du kan hitta en bra terapeut genom många olika privata och samhälleliga resurser.

Om du har försäkring, sedan hitta en terapeut kan vara så enkelt som att ringa din leverantör och få en lista över terapeuter som accepterar din försäkring. Tillsammans med öppenvården, kan du också titta in i slutenvård och dags program, beroende på svårighetsgraden av din ätstörning. En läkare eller sjuksköterska kan hjälpa dig avgöra rätt val för dig. Många samhällsorganisationer har program som arbetar specifikt med kvinnor. Många gånger, de erbjuder en reducerad avgift eller en glidande skala betalning från kvinnor som kommer att ta emot öppenvården.

Så nu när vi har täckt hur du skaffar en terapeut, du kanske undrar varför du bör söka behandling för en ätstörning. Terapi är faktiskt ett bra sätt att hjälpa dig återhämta sig från en ätstörning. Detta eftersom de flesta ätstörningar härrör från en känslomässig plats. Om du har hetsätningsstörning sedan ditt beteende ätande hjälper dig att få en känsla av lycka. En terapeut kan hjälpa dig att inse varför detta händer. Varför äter du att känna lycka och vad som lett dig till ett tillstånd av olycka? Genom att hitta roten av känslomässiga problem, kan du bidra till att minska beteende ätande.

Det hjälper dig också att avgöra vad som utlöser få dig att äta för mycket. Du kan sedan lära sig att förutse när dessa triggers kommer att inträffa och ha en alternativ plan på plats. Detta kommer att hjälpa till när du är i dessa tuffa fläckar och vill gå på en äta binge. En ätstörning behandling som fungerar på den kognitiva och känslomässiga aspekter av ditt liv är en bra kombination. Du kan övervinna din ätstörning och leva ett fullvärdigt liv Omdömen  ..

therapycounseling

 1. Erhålla den lämpligaste Fort Lauderdale Counseling Service För Needs
 2. Hata kalla samtal? Du kommer att älska kalla samtal Therapy
 3. The Ultimate Arvet från Papa Joe Paterno
 4. Online Rådgivning via Skype
 5. Hur man kan stoppa med Bad Dreams och förstå det omedvetna Messages
 6. Cbt Terapi är bevisat The Best Depression behandling och ångest Therapy
 7. Vad jag behöver göra när mitt äktenskap i kris?
 8. Avslag, gå en annan Direction.
 9. Psykologiska bedömningar 101 - Hur processen works
 10. Stress & Stress Related Health Problems
 11. Dubbla Relationer i Couples Terapi och användning av EMDR
 12. Användbar Meditation med Inspirerande Uttalanden och Healing Imagery
 13. Är psykologer utrustade för att hjälpa klienter Deal med Andliga Oro?
 14. Hemförlovningen Mod att söka Therapy
 15. 10 tecken på din holistisk hälsa Business Är Suffering
 16. Addicted To Våra tankar
 17. Heath - psykiska sjukdomar och fysiska sjukdomar kan du förhindra genom drömmen Therapy
 18. Kommunikation Genom Body
 19. Seger slutet av sommaren Blues: 4 Tips för att förebygga Seasonal Affective Disorder
 20. Återuppväcka en Relationship