Arbetslöshet, du och din relation - Förstå konsekvenserna av arbetslösheten på kärlek, intimitet, och Commitment

Så du är arbetslös. Du är arbetslös, din make eller andra större är anställd, eller om du läser detta i ett försök att hjälpa någon som är. Det bör inte vara en överraskning att arbetslösheten slag relationer. Dock kan det vara en svår uppgift att prata med någon som är arbetslös utan att känna skuld. Du kanske känner att du lägger till det tryck de redan upplever att de är arbetslösa. Du kan också känna som om du inte vet vad jag ska säga. I den här artikeln kommer vi att granska några av de sätt arbetslöshets påverkar relationer och kort diskutera några möjliga lösningar på &'; rut &'; en relation kan falla in när någon i förhållande har nyligen förlorat ett jobb.
Först och främst är det viktigt att förstå innebörden av ett jobb. För vissa individer ett jobb är bara &'; ett jobb &' ;. Detta innebär att deras jobb var bara ett sätt att tjäna pengar, betala räkningar, eller hålla mat på bordet. Dessa är alla mycket viktiga uppgifter, men när någon förlorar ett jobb, kan det vara lättare för dem att börja leta efter en annan. Det var inte någon personlig eller känslomässig investering i positionen. Men när ett jobb är och '; en karriär &'; eller &'; liv val &' ;, saker kan bli mycket svårare. Många investerar känslomässigt i sin karriär eller livsväg. Om arbetslösheten slår det kommer att tas mycket svårare. Personen kan kännas som ett misslyckande. Många gånger kan detta vara deras första gången att vara arbetslös. De kan känna sig som om de inte kan fortsätta att vara som de var utan sitt jobb. Båda uppfattningar om arbete kan ha en negativ inverkan på en relation, men den senare kommer orsaka skada på en relation mycket snabbare. Effekten kan också bli mycket mer intensiv och svår att manövrera.
Så vad gör man i båda fallen och hur kan din relation överleva och även frodas? Förståelse som en del av din relation har påverkats är mycket viktigt. Per Robert J. Sternberg, är kärleken består av 3 komponenter, passion, intimitet och engagemang. Passion är den varma, sexig, en del av din relation. Intimitet är närhet du känner med din partner eller vänskap. Engagemang, naturligtvis, är förtroende och löfte om monogami. Arbetslösheten kan attackera en relation från alla sidor. En person som känner inte längre viktigt på grund av arbetslöshet kan tappa intresset för sex (passionen). Den arbetslöse kan känna sig som om de inte längre har något att prata om eftersom arbetet är inte längre ett ämne. Du kan känna skuld dela information om ditt arbete dag eftersom de inte har ett jobb (intimitet). Den arbetslöse kan börja känna som om du inte längre vill vara med dem eller &'; kliva ut och' på relationen eftersom de inte längre är anställd (åtagande)
få det tillbaka. Så hur kan du få tillbaka den? Vad kan du göra? Här är några tips.
1. Tala ut och fortsätta prata – Under tider av stress, kan kommunikationen stall. Män, framför allt kan vända sin stress och frustration inåt och sluta prata om sin rädsla för att inte kunna hitta ett jobb. Dessa stressiga perioder av tystnad kan bli värre under perioder med förlängt arbetslösheten. Det är då det är viktigare än någonsin att hålla prata. Båda bör du prata om dina känslor och hur arbetslösheten kan påverka din vardag. Om talar blir allt svårare, kan du behöva prata med en terapeut. Omdömen 2. Inrätta en billig dag-natt. Ibland hyra en film, popping popcorn, och laga mat tillsammans kan vara ett bra sätt att ansluta och lindra stress att spendera pengar. Tala om varför ni båda blev kär i första hand. Dela de goda och dåliga delar av din dag. Återansluta med varandra.
3. Laugh, Laugh, Laugh – Humor är ett bra sätt att få igenom tuffa tider. Även skrattar åt dig själv kan hjälpa till. En av de första saker att gå i ett hem upplever stress arbetslösheten är skratt. Att spela ett brädspel, titta på gamla bilder, hitta sätt att föra tillbaka lycka. Omdömen 4. Kiss, handlag, kram, kärlek- Sex i en relation tjänar många funktioner. Det främjar intimitet, hjälper ett par återanslutning, och det kan lindra stress. Få tillbaka till vidrör varandra, kysser varandra och håller om varandra så mycket som möjligt. Det kan kännas konstigt till en början, men kom på det, det kommer att vara värt det. Omdömen 5. Om du känner som om din relation behöver akut vård, kan det vara dags att se en terapeut. Tror du att du kan &'en; t råd med en? Det finns många terapeuter som kommer att se klienter för rabatterade priser om du ekonomiskt berättigad. Innan du rabatt möjligheten att se en terapeut, fråga runt. Ring några par och' terapeuter i ditt område, om de inte erbjuder en rabatterad kurs, fråga dem om de känner till någon som gör.

Arbetslösheten kan orsaka många problem i en relation. Även om dessa är några snabba tips, kan det finnas fler frågor som du kan hantera på egen hand. Se till att du hålla kontakten med dina vänner och familj så att du har fortsatt stöd Omdömen  ..

therapycounseling

 1. OCD Recovery
 2. Stress & Stress Related Health Problems
 3. Individuell och kollektiv kris /Trauma intervention och Debriefing: Ten Steps & Strategies
 4. Identifiera Symtom för Proper Treatment
 5. Säker personlig utveckling och självinsikt - Respekt The Dream Language
 6. Medicinsk turism till Costa Rica: blir mer populärt med Day
 7. Daisy Depression
 8. Addicted To Våra tankar
 9. Hur familjerådgivning kan hjälpa ditt Family
 10. Kommunikation Genom Body
 11. Den "gyllene regeln" av Helping Professions
 12. Cykel av uppfyllelse, hur vi får våra behov met
 13. Drömtydning Lessons - Misstag Du måste Avoid
 14. Alcoholism
 15. Online stöld och Shoplifting klasserna Hjälp Första gången brottslingar Möt domstol beordrade R…
 16. En hypnoterapi Case of Thought Form Release
 17. Den fruktansvärda sanningen om en förebyggas Disease.
 18. Råd för Psykoterapeut - Sysslar med Burnout
 19. En sammanfattning av OCD behandling Options
 20. Påverkan av en fast bärare System på klinisk Depression