Hur man behandlar Personlighet Disorder

maladaptiv sätt att tänka, som avser och uppfatta världen och andra människor kallas personlighetsstörning. För en person som lider av denna sjukdom, kan det finnas en hel del problem med sin funktion som så småningom kommer att orsaka subjektivt nöd. Det finns olika sätt att behandla personlighetsstörningar, här är några av dem.

Medicinering Therapy Omdömen

Det finns flera läkemedel för personlighetsstörningar för att lindra tecken och symtom samt hjälper dig att få bättre från denna sjukdom. Innan du tar någon medicin, måste du kontrollera med din läkare för en korrekt bedömning och utvärdering. Rätt dosering måste bestämmas, och detta kommer att kontrolleras om det har någon läkemedelsinteraktion med andra mediciner som du för närvarande tar. Det finns fyra typer av mediciner som används för personlighetsstörningar. Antidepressiva läkemedel ges för dem som lider nedstämdhet, ilska problem, är impulsiv, irritabilitet och hopplöshet. Det finns också humörstabiliserande läkemedel som hjälper hantera humörsvängningar samt minska irritabilitet och hjälpa till med aggression och impulsivitet. Ångestdämpande läkemedel ges om du har sömnproblem, oro eller ångest och även impulsivitet. Slutligen, antipsykotiska läkemedel är till hjälp för att hantera symtomen på psykos, ilska problem och ångest.

Psykoterapi Omdömen

För de flesta personlighetsstörningar, är psykoterapi valet av behandling. Detta är faktiskt en allmän term som används för processen av behandling för dessa sjukdomar. Psykoterapi hjälper dig att lära dig om ditt nuvarande tillstånd. Du kommer att kunna utforska dina känslor, beteenden och tankar och lära sig att på lämpligt sätt ta itu med dem så att du kan hantera tecken och symtom som du manifesterar.

Kognitiv terapi är en typ av psykoterapi som hjälper dig att ta itu med de kamper som rör ditt tänkande. Detta kommer att hjälpa dig att utveckla de färdigheter som krävs för att identifiera dysfunktionella tänkande samt att ändra de uppfattningar som du har och relatera till andra människor på ett ändamålsenligt sätt. Beteendeterapi är en annan typ av psykoterapi som söks personlighetsstörningar genom att använda vissa tekniker som kommer att betona önskvärda beteenden samtidigt eliminera de oönskade sådana. Kognitiv beteendeterapi kombinerar de ovan nämnda terapier och kommer att krävas för svårare förhållanden. Andra typer av psykoterapi inkluderar dialektisk beteendeterapi, psykodynamisk psykoterapi och pyschoeducation.

Behandling personlighetsstörningar kommer att behöva vara holistiskt. De behandlingar som nämndes måste göras, men det kommer också att behovet av stöd, särskilt från familjemedlemmar och vänner. Om du inte är en påverkas, men en familjemedlem till er är, då måste du hjälpa honom på alla sätt som du kan. Du kommer att behöva lära sig att känna igen de olika manifestationer och mönstren på hur dessa hända så att du kommer att kunna ta itu med situationen på rätt sätt. Om du inte vet hur man kan hjälpa, är psychoeduation rekommenderas för alla i din familj så att ni alla kommer att lära dig att hjälpa de drabbade ett.

En personlighetsstörning inte härdas på bara några dagar eller veckor. Det kommer att ta lång tid innan en person slutligen lär sig att anpassa sig till sin omgivning och människorna omkring honom så du måste ha tålamod Omdömen  ..

therapycounseling

 1. Historien om Laughing
 2. Healing våra känslomässiga smärta och Relationship Pain
 3. Med hjälp av en Herbal terapi för Ångest Conditions
 4. Online Therapy - vilken styrka Du Upptäck om dig själv
 5. Vad är online-äktenskap Counseling
 6. Att hitta rätt psykiater för You
 7. Hur Christian Counseling skiljer sig från andra Counseling
 8. Behandling för din psykisk sjukdom Baserat på Carl Jungs metod Dream Interpretation
 9. Överfall På Psychiatrists
 10. Hur malde din rädsla för Flying
 11. Vad jag behöver göra när mitt äktenskap i kris?
 12. Förlorade days
 13. En Sök för självständighet eller oppositions och Defiant Behaviors
 14. Kritisk Incident-Trauma-Sorg Intervention & Debriefing: Utbilda utbildaren /Vårdnadshavare Wor…
 15. Frågor som ställs ofta om att se en terapeut eller livs coach
 16. Några av de vanligaste orsakerna till allvarliga knä pain
 17. Drömtydning - Ormen i drömmar och din mentala Health
 18. En Phenomenon
 19. Äldre behöver dig: 5 sätt att hjälpa din änkling Senior efter deras Loss
 20. Återuppväcka en Relationship