Innebörden av hästen i drömmar - Vetenskapliga dröm Interpretation

Alla drömbilder har en symbolisk innebörd. Alla drömbilder innehåller dolda meddelanden. Den exakta översättningen av den symboliska betydelsen av drömbilder är möjlig endast tack vare den lysande metod för drömtydning upptäcktes av Carl Jung. Ingen annan kunde upptäcka den verkliga innebörden av drömmar och förstå det omedvetna vägledning.

Jung &'; s metod är mycket komplicerat och svårbegripligt, men jag lyckades att förenkla och förtydliga det för dig Omdömen

Jag lär dig hur man direkt titta på drömbilder på samma sätt som du tittar på. symboler. Till exempel är en stoppskylt på gatan en symbol. Det innebär att oavsett vad, du måste sluta din bil innan du går vidare. Andra bilar har rätt att hålla igång i detta skede av gatan. Du måste respektera stoppskylt för din egen säkerhet.

Exakt samma sak händer med drömsymboler. De är tecken på att ge dig viss information; De säger att du måste sluta innan du går vidare, eller de berätta något annat som du kan förstå när man lära sig innebörden av drömmar enligt den vetenskapliga metoden.

Dina drömmar speglar i stort sett de misstag du gör eftersom du hade traumatiska upplevelser i det förflutna och du påverkas av den vilda sidan av ditt samvete (anti-samvete). Din vilda anti-samvete utnyttjar dina traumatiska upplevelser för att kontrollera ditt sinne och ditt beteende. Det undermedvetna ger dig information om hur mycket din anti-samvete påverkar ditt sinne och beteende i drömbilder Omdömen

När du följer anti-samvete och' s. Absurda tankar, visar också onormalt beteende. Den anti-samvete har möjlighet att styra din kropp när du följer dess absurda tankar eftersom det tar platsen för ditt ego. Med andra ord, blir du en docka av din anti-samvete, utan att förstå vad som händer med dig.

Genom dröm terapi dig och' ll lära sig att eliminera din anti-samvete.

Låt mig ge er ett exempel: Omdömen

Greg drömde att han var på ett öppet fält, och han ville rida en häst. Men gjorde han &'; t känner, om han skulle kunna göra hästen följa en viss väg och han var rädd för att gå vilse. Han övergav hästen och han gick till en busshållplats. Sedan tog han en buss. Omdömen

Vi måste lära oss några detaljer skjutningen drömmaren för att översätta denna dröm. Greg är en ung man som är förälskad i en vacker flicka som han träffat i en företagskonferens. Men han vet inte hur man ska närma sig henne. Han är mycket rädd för att avvisas eller förnedrad.

Den öppna fält indikerar en situation som inte väldefinierad. Omdömen

Hästen i drömmar representerar mod. Drömmaren ska rida hästen för att ha modet att närma sig flickan han älskar. Men är han rädd för att styras av hästen och gå vilse i stället för att styra hästen och följer en säker väg.

Han tror att om han kommer att visa mod han vann &'en; t kunna styra sitt beteende (styra hästen). Detta innebär att Greg är rädd för att vara alltför självsäker (kontrolleras av häst) och kanske visar löjligt beteende Omdömen

Han är rädd att om han &';. Ska visa självförtroende han kan göra något utöver det vanliga, som kyssa flickan han älskar. Däremot anser han att han inte har några chanser att lyckas om han kommer att ha modet att klart bekänna sina känslor.

Han har det felaktiga intrycket att de som visar mod förödmjukas (eftersom han hade traumatiska upplevelser i det förflutna, och hans anti-samvete inte låta honom att övervinna sina rädslor). Omdömen

Bussen är ett fordon som alltid följer en känd resa, utan att ge nya alternativ till sina passagerare. Detta innebär att drömmaren &'en; liv följer en resa utan nya alternativ (buss) eftersom han är rädd för att visa mod (rida hästen) katalog

Greg &'; s. Rädslor, hans negativa tankar, och hans absurda beteende är genereras av hans anti-samvete. Den anti-samvete drar fördel av sina tidigare traumatiska upplevelser och de misstag han gör för att vara ensidig, vilseledande sitt samvete.

Dröm terapi kommer att hjälpa honom sluta göra misstag. Det undermedvetna ger många viktiga lärdomar för alla drömmare.

Som ni kan se, alla drömbilder ger ett budskap till den drömmande. När du behärskar drömmen språket får du lära dig att titta på drömbilder på samma sätt som du tittar på trafikskyltar på gatorna.

Till exempel när du &'; ll se en häst i en dröm, du vann &'en; t tror att hästen är ett djur. You &'; ll omedelbart komma ihåg dess symboliska innebörd; mod.

Detta innebär att när du &'; ll titta på drömbilder, du och' ll omedelbart förstå de symboliska budskap det undermedvetna. De omedvetna meddelanden kommer att hjälpa dig att förstå vad som orsakar avvikelser i ditt sinne och beteende, visar hur framgångsrikt att lösa dina problem Omdömen  ..

therapycounseling

 1. Drömtydning - En oberoende vetenskap som sparar din Life
 2. Visste du växer upp för snabbt? Myten om tidig Maturity
 3. OCD Recovery
 4. Självbestämmande teori i Real World
 5. Depression Hjälp - psykoterapi genom direkt dröm Translation
 6. Autism och The Food Connection
 7. Fem bergsäkert tecken på att du behöver par rådgivning ...
 8. Med hjälp av en Herbal terapi för Ångest Conditions
 9. Online stöld och Shoplifting klasserna Hjälp Första gången brottslingar Möt domstol beordrade R…
 10. Hur Rådgivare och lärare kan hjälpa Troubled, utsatta och missanpassade studenter överleva Schoo…
 11. Så här Föreslå terapi till dina Teenager
 12. Hur man behandlar Personlighet Disorder
 13. Geriatrisk vård manager (GCM): en professionell som vårdgivare bör veta About
 14. Lär känna Me
 15. Vilket väljer du?
 16. Ta större kontroll över din mentala Health
 17. Äldre behöver dig: 5 sätt att hjälpa din änkling Senior efter deras Loss
 18. Arbetslöshet, du och din relation - Förstå konsekvenserna av arbetslösheten på kärlek, intimit…
 19. Hitta rätt online terapeut för att få effektiv Resultat av Online Counseling
 20. Behandling av depression med hjälp av en lösningsfokuserad approach