Hur man kan stoppa göra fel och hitta lösningar på dina Problems

Det undermedvetna som producerar dina drömmar besitter undoubtable visdom och kan hjälpa dig på alla sätt. Du behöver bara översätta innebörden av drömmar enligt den rätta metoden (som upptäcktes av Carl Jung) för att finna riktiga lösningar på olika problem som håller tortera dig. Jag förenklade Jung &'; s metod efter att ha upptäckt en hel del mer om innebörden av drömmar.

Idag lär drömmen språket är så enkelt som att lära sig ett gemensamt språk görs endast med ord, som spanska eller franska. Du översätter helt enkelt drömbilder i ord. Omdömen

omedvetna budskap är poetiska och filosofiska. De är inte tomma ord. Många gånger, bara för att kunna förstå de verkliga orsakerna till varför du har ett visst problem kommer du redan att befrias.

Du gör många misstag i livet, och du har många absurda idéer. När du försöker hitta lösningar för dina outhärdliga problem du blockeras av många hinder eftersom du inte kan förverkliga din egen orimlighet. Omdömen

Till exempel, du insisterar på att arbeta i ett område som inte är kompatibel med din psykologiska typ bara för att du tror att du och' ll gör pengar på detta sätt. Du har många falska vänner som don &'en; t bryr sig om din lycka och hålla irriterande dig. Du har en problematisk relation, men du kan inte erkänna att du slösar bort din tid.

Ditt liv är i grunden kännetecknas av många motsägelser som håller ökar och hålla orsaka nya konflikter eftersom du insisterar på att följa dina absurda idéer. Du vill uppfylla dina önskningar utan att uppmärksamma olika begränsningar som hindrar dig från att nå dina mål Omdömen

Du kan inte se sanningen eftersom:. Omdömen

* Du fortsätter att påverkas av den vilda sidan av din samvete (anti-samvete), vilket är helt orimligt.

* Din beteende bestäms av din psykologiska typ, vilket betyder att du betalar uppmärksamhet bara för att de punkter som du vill följa. Omdömen

Om du tillhör en psykologisk typ baserade på tankar, du tenderar att bygga ditt liv baserat på vad du tror att det skulle vara bra för dig, utan att uppmärksamma hur du känner.

Om du tillhör en psykologisk typ baserade på känslor, är ditt liv baserat på dina känslor. Du tenderar att göra löjliga överdrifter och agera som ett barn.

Om du tillhör en psykologisk typ baserade på känslor, bryr du bara om att ha njutning i livet. Du godkänner omoral utan att tänka två gånger. Ingenting är viktigare för dig än hur du känner.

Om du tillhör en psykologisk typ baserade på intuition, du bor tänka på morgondagen utan att uppmärksamma vad som händer med dig idag. Ingen kan förstå dina plötsliga reaktioner. Omdömen

Å andra sidan, om du är introverta, bor du i din egen värld. Din egen uppfattning är heligt.

Om du är utåtriktad, du är en person utan personlighet. Du förbinder dig alltid med alla andra. Omdömen

Du är så absurt att det kloka medvetslösa åtanke som producerar dina drömmar för att rädda din mentala hälsa måste arbeta mycket hårt för att visa dig hur galen du är.

Till exempel, jag kommer att analysera drömmen om en 55 år gammal man som förlorat sitt jobb och som har olika problem med sin partner. Hon är hans andra hustru. Han har två barn från sitt första äktenskap och ett annat barn med sin andra hustru. Han hade en våldsam dispyt med sin äldste son om hur hans son lever dagen innan han hade denna dröm.

Han drömde att han fann tre stora ormar på ett öppet fält där han gick ensam. Han försökte döda ormar med en pistol. Emellertid ormarna försvunnit. Han gjorde &'en; t känner, om han hade lyckats döda dem, eller om de körde iväg. Till slut hade han inga kulor, men samma ormar dök upp igen.

En orm i en dröm är en dålig händelse som kommer att rätta till en viss misstag som drömmaren gör. Eftersom han hittade tre ormar, innebär detta att han kommer att ställas inför många dåliga händelser för att rätta till olika allvarliga misstag. Omdömen

Det faktum att han försökte döda ormar med en pistol tyder på att han tror att han kan eliminera olika faror genom våld. Visar dock hans misslyckande att han vann och 'en; t kunna fly från lidande. De dåliga händelser kommer alltid att vara väntade på honom. Omdömen

De tre ormar visar tre misstag i tre olika områden av sitt liv. Det undermedvetna kommer att visa honom varför han förlorat sitt jobb, och hur han kommer att kunna hitta ett bra jobb nu. Det undermedvetna kommer också att hjälpa honom fixa sin relation med sin fru, och har en positiv relation med sina barn.

När du förstår innebörden av dina drömmar, du förstår vilken typ av misstag du gör, varför du gör dessa misstag, och hur du äntligen kan sluta göra misstag i livet. Det undermedvetna hjälper dig att bli en balanserad människa.

Du blir så introverta som utåtriktad. Du utvecklar dina fyra psykologiska funktioner, i stället för att agera på grundval av endast en väl utvecklad psykologisk funktion, och en annan en eller två halv utvecklade psykologiska funktioner.

Du förvärvar totalmedvetenheten. Du förstår alltid innebörden av dina handlingar. Du agerar aldrig utan att tänka. Du bortse aldrig mänskligt lidande. Du vet alltid vad som är bra eller dåligt. Du omedelbart hitta alla lösningar du behöver. Du är alltid lugn, mogen och självsäker Omdömen  ..

therapycounseling

 1. Hur man förvandlar din personlighet och uppnå allt Goals
 2. Individuell och kollektiv kris /Trauma intervention och Debriefing: Ten Steps & Strategies
 3. Online Rådgivning för ångest Disorders
 4. Fördelarna av telefon Therapy
 5. Historien om Laughing
 6. Det är Normal med ADHD att ...
 7. Kör in med lagen? 5 nycklar till Återställa Life
 8. Drömtydning - Ormen i drömmar och din mentala Health
 9. Top Ten mest stulna föremål i USA Today
 10. Addicted To Våra tankar
 11. En Phenomenon
 12. Hur vet du när du blir känslomässigt manipuleras?
 13. Med hjälp av en Herbal terapi för Ångest Conditions
 14. Hjälp för Mood Swings
 15. 3 tips för att övertyga din icke villig partner att söka Par Counselling
 16. Skilsmässa Rådgivning för folk i Denial
 17. Drömtydning - The Psykoterapi The Wise omedvetna Mind
 18. Hjälp! Jag Stressad och Anxious
 19. Varför är vissa människor lyckligt ovetande om tinnitus, medan andra drivs till förtvivlan?
 20. Top Sex stressiga situationer Vuxna Vanligtvis möter och hur man handskas med Them