Hur man kan stoppa med Bad Dreams och förstå det omedvetna Messages

Bad drömmar visar beteendestörningar och felaktiga idéer. Om du fortsätter att ha mardrömmar, innebär detta att du fortsätta att göra många misstag i livet. Omdömen

Det undermedvetna som producerar dina drömmar är din naturliga läkare. Den skickar du mardrömmar när du gör misstag som påverkar din mentala stabilitet för att öppna ögonen. Om du vill sluta ha mardrömmar du måste följa dröm terapi, så att du kan sluta göra vad genererar emotionella problem och sorgliga situationer.

Idag är detta mycket enkelt. Jag förenklat Carl Jung och' s. Metod för drömtydning för dig Omdömen

Alla drömmar innehåller mycket viktiga meddelanden, även mardrömmar eller mardrömmar. När du förstår de dolda budskapen i det undermedvetna, förstår du de misstag du gör. Du lär dig också hur man rätta till dessa misstag och gör bara det som är positivt för dig.

Don &'en; t vara oviktiga. Koppla aldrig efter att ha en mardröm för att tro att &'; det var bara en ond dröm och' (och inte något som verkligen hände i ditt dagliga liv). Dina drömmar innehåller allvarliga budskap som skyddar din mentala hälsa och din säkerhet. De finns larm som skickas av det undermedvetna för att skydda ditt förstånd. Omdömen

Dina drömmar speglar verkliga psykiska problem eller ledsen livssituationer som kommer att hända i framtiden. Eller De återspeglar attityd du har idag och de problem som tortera dig nu, medan du ignorera deras negativa effekter.

Det undermedvetna kritiserar ditt beteende i drömbilder, visar dig hur du reagerar innan olika livs utmaningar. Till exempel kommer jag nämna drömmar om en patient som hålls drömmer att hon glömde och förlorade något viktigt någonstans.

Hon glömde sin handväska, kappan, glasögonen, etc. i olika drömmar. Efter att glömma och förlora något viktigt för henne i en dröm, hon var tvungen att möta många problem letar efter vad hon hade förlorat, men utan att finna objektet i slutet. Omdömen

Dessa dåliga drömmar visar henne att hon har en försumlig attityd i livet.

Hennes handväska representerar hennes feminina identitet. En kvinna kommer att se att hon förlorade sin plånbok i en dröm när hon kommer bli förförd av en man för att han kommer att tvinga henne att acceptera att ha en relation med honom. Drömmen om den förlorade plånbok visade till drömmaren att hon måste vara försiktig, annars kommer hon att engagera sig med fel person.

Det faktum att hon glömde kappan någonstans i en dröm och hon förlorade det i slutändan innebär att hon förlorade en skydd. Pälsen är ett skydd mot dåligt väder. I drömmar pälsen representerar någon form av skydd.

Till exempel, drömmaren kunde ha förlorat sin förmåga att vara diplomatisk. Diplomati är ett socialt skydd. Drömmaren kan inte vara oförskämd och avslöja hennes personliga åsikt utan att bry sig om hur andra kommer att känna efter att ha lyssnat till hennes ord. Hon måste uppmärksamma olika detaljer och skydda henne sociala bilden.

Det faktum att hon glömde sina glasögon betyder att hon inte kan se många saker. Hennes vision är begränsad. Hon måste öppna ögonen och vara uppmärksam på olika detaljer som hon håller försumma.

Varje objekt i en dröm har en symbolisk innebörd och utgör ett av drömmaren &'en; s misstag.

Om du gör många misstag som hon, kommer du att ha många dåliga drömmar speglar din felaktiga beteende. För att sluta ha mardrömmar, måste du sluta göra misstag.

Även om du inte &'en; t tror att du gör misstag som drömmaren, du säkert göra. Ditt samvete är underutvecklad och ensidig. Du kan inte analysera alla aspekter av din verklighet. Du koncentrerar uppmärksamheten enbart på de aspekter som din favorit psykologisk funktion föredrar.

Om du är en rationalist, kommer du helt ignorera dina känslor, vilket är motsatsen till tankar. Tankar och känslor är motstridiga psykologiska funktioner som inte kan arbeta tillsammans, om du och' ll passera drömterapi och lära sig att utveckla alla dina psykologiska funktioner samtidigt.

Det här är vad du ska göra, utan tvekan. Dröm terapi hjälper dig helt utveckla alla dina psykologiska funktioner och skaffa totalmedvetenheten.

Först när du &'; ll uppmärksamma dina känslor, dina känslor och din intuition på samma sätt som man är uppmärksam på dina tankar, kommer du att hitta balansen. Först då kommer du att ha en total vision av verkligheten du analyserar.

Du kommer då att kunna objektivt bedöma din verklighet, samtidigt uppmärksamma alla dess aspekter. Därför, du vann &'en; t göra misstag som du gör nu Omdömen

Du &';. Ll sluta ha mardrömmar. Ditt sinne öppnas och du &'; ll bli en klok människa Omdömen

Dina drömmar kommer att ha en helt annan innebörd.. De kommer att spegla dina framsteg, i stället för reflekterar dina misstag. Du kommer att kunna göra mycket viktiga framtids förutsägelser efter att ha sett meningsfulla dröm varningar. I stället för att drömma om farliga situationer och dåliga händelser, du och' ll se positiva drömsymboler, och lära sig många saker du ignorerar Omdömen  ..

therapycounseling

 1. De Delights av Sandplay Therapy
 2. Hata kalla samtal? Du kommer att älska kalla samtal Therapy
 3. Jag borde ha sagt "Nej", men jag kunde inte. Har jag blivit manipulerad? - Vad är Emotional manipul…
 4. Självkänsla - En Fragile Thing
 5. Utvecklingen av eTherapy
 6. Seger slutet av sommaren Blues: 4 Tips för att förebygga Seasonal Affective Disorder
 7. Möt New Age Medicine Healing Techniques
 8. Kör in med lagen? 5 nycklar till Återställa Life
 9. Förstå svårigheter som föräldrar med barn med särskilda behov Children
 10. Återuppväcka en Relationship
 11. Living on the Edge: generaliserat Disorder
 12. Identifiera Symtom för Proper Treatment
 13. Varför Couples Rådgivning är mycket viktigt för Relationships
 14. Med hjälp av en Herbal terapi för Ångest Conditions
 15. Hur man kan förbättra din mentala Health
 16. The Ultimate Arvet från Papa Joe Paterno
 17. Den "gyllene regeln" av Helping Professions
 18. Äktenskapliga hemligheter - 7 skäl som vi hålla Them
 19. Alzheimers - Skapa Joy förlänger Life
 20. Hur man behandlar Personlighet Disorder