Hur man kan förebygga Schizophrenia

I &'; M kommer att visa dig med min egen exempel på hur jag var botad från min depression och neuros genom dröm terapi när jag var ung. Detta var hur jag kan förhindra schizofreni innan han blev schizofren som min far.

Jag började leta efter psykoterapi 1984, när min kusin och min mor-in-law hade dött i samma vecka i juni, och jag var gravid. Min son föddes den oktober denna fruktansvärda år. Min friskt barn var det enda positiva händelse som jag minns från den tiden.

Jag har inte &'; t har några modet att gå på. Jag var alltid rädd och alltid irriterad med allt.

På den tiden, jag såg en levande dröm som tycktes vara mycket viktigt. Jag kunde inte och' t glömma det. Jag bestämde mig för att skriva ner det i en bit papper, i hopp om att en dag skulle jag kunna förstå dess innebörd. Omdömen

Jag brydde sig så mycket om innebörden av drömmar just eftersom jag hade ofta livliga drömmar.

Jag visste att mina drömmar berättade mig något mycket viktigt. Denna starka intuition gjorde mig på allvar studera Jung &'; s metod, och upptäcka anti-samvete som genererar alla psykiska sjukdomar inom vår mänskliga samvete. Detta var mitt riktiga uppdrag.

Jag bekräftade att Carl Jung verkligen hade upptäckt den rätta metoden för drömtydning. Jag förfinats och förenklat sin metod. Detta var en svår uppgift. Men riktigt svårt var min skyldighet att hjälpa dig hitta ljud psykisk hälsa genom dröm terapi, även om du lider av en sever psykisk sjukdom.

Jag var tvungen att bli en psykiater för att bota mig. Sedan var jag tvungen att bota många människor genom dröm terapi i praktiken i två decennier. Den verkliga läkaren är det undermedvetna, men jag måste sätta omedvetna lektioner i praktiken och hjälpa alla att hitta god psykisk hälsa. I &';. Ma läkare för Omdömen

Det här är en mycket allvarlig ansvar, men jag antar att det utan rädsla.

Du &'; ll kontrollera att innebörden av drömmar är så avslöjande att när du vet drömmen språket, du så småningom bli läkare. Det undermedvetna lär dig allt om dig själv, om andra människor, och om världen.

Du lär dig många insikts hemligheter om innehållet i alla &'; s psykologiska innehåll. Du har information om alla och allt. Du har även möjlighet att förutsäga den framtida utvecklingen av din verklighet. Du upptäcker att det finns en annan dimension i ditt liv, och det finns en annan nivå av medvetande i ditt sinne.

Du &'; ll upptäcker att du kan bli ett geni genom dröm översättning eftersom du har denna förmåga. När du eliminera din vilda anti-samvete genom dröm terapi, har du chansen att äntligen använda hela din hjärna för din räkning. Omdömen

Jag hade mycket tur eftersom jag hittade den fria behandling genom drömtydning när jag var desperat letar för psykoterapi. När jag berättade för min man att jag behövde psykoterapi han berättade att han behövde det också, men han var tvungen att arbeta hela dagen. Vi hade många oförutsedda utgifter, förutom många kostnader med barnet. Allt var omöjligt. Omdömen

Lyckligtvis kunde jag spendera pengar att köpa böcker, och jag fann psykoterapi genom att lära hur man översätter innebörden av mina egna drömmar.

Här är drömmen jag hade 1984:

“ Jag var i en hiss med en man, men jag kunde inte och' t se hans ansikte. Vi var på väg upp. Jag kände mig obekväm för att vara ensam med honom eftersom jag var en gift kvinna.

Till slut såg jag en mycket gammal kvinna som berättade för mig något jag nog &'; t minns när jag vaknade. Denna gamla kvinnan var mycket märkligt och". Omdömen

Jag kunde inte &'; t förstå innebörden av denna dröm 1984 och 1985, medan jag studerade olika metoder för drömtydning. Jag studerade Eric From, pärlor, Kernel, och många andra, tills jag förstod att det bara Carl Jung &'; s metod verkligen kunde tyda innebörden av drömmar.

1986 började jag på allvar efter Jung &'; s metod för drömtydning. Jag började skriva ner alla mina drömmar i en dröm tidskrift, tag innan jag skulle skriva ner bara drömmar som tycktes vara intressant.

Det här var ett mycket viktigt beslut! Så snart jag började hålla en dröm dagbok och skriva ner alla mina drömmar, mina framsteg i drömtydning var enorm!

Du måste hålla en dröm dagbok och skriva ner alla dina drömmar varje dag om du verkligen vill lära sig drömmen språket, och framgångsrikt lösa dina problem. Utan att hålla en dröm tidskrift du vann &'en; t kunna förstå någonting.

1987 slutligen förstod jag innebörden av några drömsymboler. Jag läste en gång en dröm jag hade skrivit i 1984 och jag förstod att den här mannen utan ansikte som var med mig vid hissen, var min animus Omdömen

Jag kunde inte &';. T förstå någonting annat. Men denna information hjälpte mig att förstå att mitt äktenskap var i fara Omdömen

Sanningen är att jag inte &';. T älskar min make. Jag gifte med honom eftersom han var en mycket god vän och han insisterade mycket på att ha en relation med mig. Mitt äktenskap var det värsta misstaget jag gjort i mitt liv. Omdömen

1987 När jag analyserade min gamla dröm, förstod jag att jag skulle komma i kontakt med min animus, som representerade min perfekta match. Jag gifte mig med en man jag inte &'; t kärlek, men mina verkliga preferenser verkar på mitt medvetna yta. Detta är anledningen till att jag gick upp i hissen med den här mannen.

När vi går upp i drömmar, går vi till den medvetna ytan. Det faktum att jag skulle upp med min animus innebar att jag skulle förstå vem mannen jag verkligen älskade var. Det faktum att vi skulle upp med hiss och inte via trappor innebär att jag plötsligt skulle förstå denna sanning. Men 1987 Jag kunde inte &'en; t förstår denna del av drömmen ännu Omdömen

1988 träffade jag äntligen min animus i mitt dagliga liv, och jag genast blev kär i honom.. Jag var gift, och min son var tre år gammal. Han var gift också. Han var äldre än mig, han kunde vara min far. Han hade barn också.

1988 kunde jag helt översätta innebörden av drömmen jag såg i 1984. Omdömen

Denna dröm var en förutsägelse. Jag t visade mig att jag skulle träffa min perfekta match i mitt verkliga liv, och jag skulle vara frestade att upprepa ett misstag upprepas av många generationer:. Äktenskapsbrott Omdömen

Den mystiska gamla kvinnan i slutet av drömmen representerade som i.

Jag förstod att jag var alltid så deprimerad och arg, inte bara för att jag förlorade min kusin och min mor-in-law, utan för att jag gifte mig med fel person. Jag kunde inte och' t vara glad om jag bodde med en man som jag gjorde &';. T kärlek Omdömen

Men i 1989 medvetna visade mig i mina drömmar som jag hade ärvt för mycket absurditet i min anti-samvete, den vilda sidan av mitt samvete, och jag var inte bara deprimerad eller neurotisk. Jag var faktiskt redan schizofren. Min mänskliga samvetet var praktiskt taget förlorad. Omdömen

Om jag skulle förråda min man, jag skulle bli ett offer för schizofreni och spred skräck överallt. Min mentala hälsa var i ett mycket farligt tillstånd.

Det undermedvetna visade mig mycket tydligt i min nästa drömmar som min animus skulle förstöra min personlighet och mitt liv. Han var en grym och absurd man. Jag var tvungen att bo långt borta från honom för att rädda mitt förstånd.

Jag lydde helgonlika undermedvetna, och jag har aldrig träffat den här mannen igen, trots att jag älskade honom. Det undermedvetna fördömde mig för att vara en fruktansvärd syndare, redo att acceptera omoral. Jag skämdes för mitt beteende.

Det var en obehaglig förutsägelse, men tack vare denna förutsägelse jag kunde behålla min mentala stabilitet. Drömtydning var en sann frälsning för mig.

Idag kan du förutspå din framtid och förstå din psykiska värld genom att lära hur man omedelbart översätter dina drömmar genom min dynamiska metoden. Du don &'en; t måste vänta flera år tills du &'; ll att kunna helt förstå innebörden av en dröm som jag, när jag var i början av min forskning.

Jag lär dig hur du snabbt översätta alla drömmar och förstå från början vad jag bara kunde förstå i slutet av min forskning.

Du förstår direkt vad du måste göra för att lösa dina psykiska problem, och förhindra schizofreni, psykos, och alla motgångar. Du lär dig omedelbart hur man undviker alla fällor. Du kan känna igen alla falska intryck och lögner. Omdömen

Många dröm förutsägelser är mycket obehagligt, men de rädda våra liv.

Det finns också många positiva dröm förutsägelser som ger oss mod och självförtroende. Jag använde min exempel för att ge dig en lektion, och visar hur viktig dröm kan vara. Jag räddades av schizofreni genom dröm översättning. Du bör följa mitt exempel, och förhindra alla psykiska sjukdomar genom dröm terapi. Det omedvetna psykoterapi i dina egna drömmar är säker och helt gratis.

När du &'; ll lära sig att omedelbart översätta dina drömmar, du och' ll förstå ursprunget till dina problem. You &'; ll förstå dina egna misstag. Du får också lära dig att korrigera dina misstag och börja ett nytt liv utan faror, bedrägerier och rädslor.

Du får lära dig att finna lycka i livet utan att vara en syndare, men med respekt för alla omkring dig. Det undermedvetna kommer att förvandla dig till en perfekt människa Omdömen  ..

therapycounseling

 1. Visste du växer upp för snabbt? Myten om tidig Maturity
 2. Njut av fördelarna med avkopplande Music
 3. The Meaning of Blood i Dreams
 4. Dear Dr. Romance: Hur kan vi hitta låg kostnad rådgivning
 5. Psykologi och lycka - hur man ska fastställa din Destiny
 6. Att hitta en terapeut att behandla OCD
 7. Den verkliga innebörden av drömmar - Fortsatt Carl Jungs Dangerous Research
 8. Rehabilitering efter ryggmärgs Injury
 9. Regression Therapy
 10. När narcissistisk beteende blir narcissistisk personlighet Disorder
 11. Online Therapy - vilken styrka Du Upptäck om dig själv
 12. Kära Dr Romance: Jag behöver en bra Självhjälp Book
 13. Fast Life Slipar: Hur man övervinna Vanliga Högrisk Behaviors
 14. Utforska, Ignorera inte. En klient Perspective
 15. Att hitta rätt psykiater för You
 16. Par Behandling med Trauma och missbruk Survivors
 17. Vet dina Terapier - Grundläggande psykoterapi Knowledge
 18. Är psyko & KBT en sjukdom Masquerading som en bot
 19. Konstterapi för ADHD och Ängslig Children
 20. Att Vänner och älskare: Är det möjligt