Att hitta en terapeut att behandla OCD

Det är en mycket vanlig gren av psykiska störningar som tenderar att påverka en hel del människor i den moderna världen som kallas ångest. Ångestsyndrom är vanliga och de &'; re i samband med vissa faktorer som orsakar patienterna vara onödigt oroliga, och motreaktion till dessa faktorer i patientens 'en; s beteenden. Dessa motreaktioner kan göra människor som lider av ångest upplever svåra känslomässiga och ekonomiska problem, vilket kan göra det svårare för dem att leva sina liv som vanligt. Detta kan vara ett avgörande problem i alla av patienterna på sådana störningar och kan vara mycket misshagade patienten.
En av de vanligaste av dessa störningar, och i själva verket, den fjärde vanligaste psykisk störning i USA, kallas Tvångssyndrom eller OCD som det oftast förkortat. Vanliga symptom på OCD patienter innehålla alltför tvätt och städning, extrem nöd över enkla saker som inte har någon faktisk betydelse – som oordnade poster och asymmetriska poster, eller deras egna personligen gjort vanor – som kommer till eller lämnar rummet med vänster eller höger fot. Sådana beteenden verkar paranoid och psykotiska externa bedömare och de flesta av OCD patienter inse att på så sätt försämras ytterligare i deras tillstånd. Review Det finns olika sätt att hantera denna sjukdom och göra det lättare för OCD patienter att leva sina liv. Framför allt söker en kognitiv beteende psykoterapeut (godt Psykoterapeut k ø benhavn är termen i Danmark), och sedan begå flera psykoterapeutiska sessioner kan vara avgörande i hanteringen av sjukdomen. Psykoterapeuter styra patienten att försöka och stoppa deras reaktion – till exempel, så småningom att stoppa rengöring eller tvätt, om de uppvisar symtom inkludera dessa saker. Psykoterapeuten uppmuntrar sedan patienten att se fördelarna med att inte ställa ut hans eller hennes tidigare sätt att åtgärder, och sätter nya mål och läxor, så att patienten hittar ett sätt att behandla hans eller hennes problem under en längre tid.
Medicinering mot tvångssyndrom har använts ofta i moderna behandlingar, men forskning hävdar att dess effekter, utöver placeboeffekten, är diskutabelt. Vissa anti-depressiva och bensodiazepiner har använts för att lindra en del av de problem av patienterna, men ändå, hjälp från en psykoterapeut, även vid sidan av medicinering, har visat sig ge bättre resultat i de flesta av ämnena olika studier och är därmed bättre alternativ för människor som lider av obehagliga symptom på OCD i sin vardag och vill förbättra det.
Om det skulle få dig att må bättre, OCD visat sig vara förknippade med högre IQ, och är något som många forskare uppvisar. Andra kända personer är också kända tho har ett problem med detta villkor, såsom den brittiska poeten Samuel Johnson, eller fotbollsspelare David Beckham. Detta betyder inte att sjukdomen är något bra, utan snarare att det är vanligt, och du ska försöka att behandla det när du upptäcker att du &'; re kapabla att göra det i tid. Låta OCD ta över ditt liv är mycket obehagligt och kan förstöra en hel del möjligheter för dig Omdömen  ..

therapycounseling

 1. Hur vet du när du blir känslomässigt manipuleras?
 2. Andemeddelanden, Medium och online psykiska READING
 3. Living on the Edge: generaliserat Disorder
 4. Par Counseling: ett nytt förhållande och partnerskap Writing
 5. Den värst mardröm - Innebörden av Crab i Dreams
 6. Drömtydning - The Psykoterapi The Wise omedvetna Mind
 7. Fäst Frågor I Par therapy
 8. Lära sig att tala French
 9. Familj och äktenskap counseling
 10. Härdning av en psykisk sjukdom som depression eller Neurosis genom drömmen Therapy
 11. Att hitta rätt psykiater för You
 12. Det är Normal med ADHD att ...
 13. Reality Therapy i Drug Rehab
 14. The Meaning of Blood i Dreams
 15. Utvecklingen av eTherapy
 16. Livet efter Droger: ett liv värt Living
 17. Undersöka fördelarna med Online Counseling
 18. Par Behandling med Trauma och missbruk Survivors
 19. Att hitta en terapeut som passar dig - vad ska du Know
 20. Äktenskap Counseling är ett försök att hjälpa till att lösa ett par av äktenskap Problems