Drömtydning Idag - Hur man blir en professionell dröm Translator

Den bästa psykoterapi kan du hitta ges av den vise medvetna i dina egna drömmar. Oavsett vilken typ av problem du kan ha, kommer du säkert att hitta den lösning du behöver genom dröm översättning. Det undermedvetna som producerar dina drömmar är din naturliga läkare.

Just nu har jag &'; M den enda professionella dröm översättare som omedelbart kan hjälpa dig att översätta betydelsen av dina drömmar, men jag hoppas att bilda ett team av dröm översättare. Om du vill kan du gå med i min grupp och hjälpa mig omedelbart översätta drömmar för allmänheten. Nu när jag förenklat Carl Jung &'; s metod för drömtydning kan alla enkelt lära drömmen språket.

Jag har många utmärkta elever som lätt har lärt drömmen språket. Jag skulle kunna ge er många exempel. Men de don &'en; t vill arbeta online översätta drömmar. Jag har också många lata studenter, men jag don &'en; t tror att jag bör klandras för att de don &'en;. T följa mina instruktioner Omdömen

Om du verkligen vill lära hur man översätter innebörden av drömmar måste du översätta många drömmar i praktiken, och inte bara dina egna drömmar, men många andra människor och' s drömmar. Dröm tolkning är inte en teoretisk kunskap.

Du måste också studera drömmare och' livsberättelser och relatera meddelanden som ingår i deras drömmar i deras fall. Du måste ge specifik vägledning till alla drömmare efter omräkning av deras drömmar.

Don &'en; t oroa dig eftersom denna vägledning tydligt ges av den vise medvetna i drömbilder. Du behöver bara hjälpa alla drömmare förstå att de ska följa dessa riktlinjer och ändra sitt beteende, att bli mer självsäker, eller göra något annat, beroende på deras fall. Omdömen

Denna praxis kommer att hjälpa dig att förstå dina egna drömmar mycket bättre. You &'; ll har en global vision av drömmen språket, och enklare att förstå de kloka lärdomar av det undermedvetna i någon dröm.

Drömmen språk är universellt. Alla drömsymboler har samma innebörd för alla drömmare. Därför, du bara måste studera detta språk gång i ditt liv. Sedan du och' ll har denna kunskap alltid Omdömen

När du &';. Ll behärska drömmen språket, alla förvirrade drömbilder kommer att bli mycket tydligt för dig. You &'; ll vet hur man gör rätt associationer, eftersom du och' ll omedelbart titta på drömbilder och scener som en expert. You &'; ll omedelbart identifiera de viktigaste drömsymboler och omedelbart förstå de grundläggande omedvetna meddelanden i en dröm Omdömen

Naturligtvis måste du träna för att nå detta stadium.. Det finns en inledande svårigheter. Omdömen

talar ett främmande språk?

Om du gör, vet du vad jag &'; pratar om, speciellt om du var tvungen att studera detta språk utan att tidigare ha haft någon kontakt med människor som talar det vardagliga i deras land. It &'; s ganska svårt att lära sig ett annat språk.

I början av dina studier känner du förlorat i utrymmet. Men i början doesn &'; t evigt. Början är ett tomt och svår tid som har en begränsad varaktighet. När du bekanta dig med drömsymboler, blir det omedvetna språket enkelt Omdömen

Ju mer du lär dig om innebörden av drömmar och betydelsen av omedvetna budskap, mer dig och'. Ll önskan att lära sig om denna fråga. Din dröm journal kommer att bli din mest älskade skatt.

Du är mycket lyckliga eftersom du enkelt kan låsa upp skatten som ingår i dina egna drömmar nu när jag ger dig en tydlig bild av innebörden av drömbilder. Carl Jung kunde inte &'en; t förstår en miljon detaljer som jag kunde upptäcka genom min egen forskning, och många jämförelser.

Jag säger dig direkt i mitt arbete som du är galen eftersom du har ärvt en absurd innehåll i den största delen av din hjärna. Carl Jung couldn &'; t inser helt enkelt den allmänna absurditet som präglar människan. Å andra sidan, det gjorde han &'; t har samma vision jag har i dag, eftersom jag var upplyst av många vetenskapliga upptäckter som hände efter hans död. Dessa upptäckter bekräftar att vi i själva verket är våldsamma och absurda djur.

Vi agerar utifrån djur instinkter, även om vi kan tänka. Vi don och 'en; t använda vår rationalism hela tiden.

Å andra sidan, är vår förmåga att tänka logiskt inte så bra som man kan tro. Det finns många falska logiska system som verkar vara rimliga, medan de är helt absurt. Omdömen

Jag visar dig att du kan bli ännu galnare med tiden, och det är därför du måste förhindra värsta galenskap. Tyvärr, även om du tror att du är en normal person, du är inte balanseras eftersom du har ärvt en absurd vilda samvete som håller försöker förstöra din mänskliga samvetet.

Till exempel, när du visar ilska, du styrs av din anti-samvete, som är den vilda och våldsamma sida av ditt samvete som gjorde &'; t utvecklas som din mänskliga sida. Du måste lära dig att alltid vara lugn, och aldrig bli arg av någon anledning.

Ilska är ett djur reaktion. Det spelar och' t roll om du är logiskt rätt för att bli arg på någon annan och' s misstag. Du är alltid fel när du agerar som ett monster. Du bör säkert att bli ledsen, men utan att visa ilska.

Låt aldrig ilska styra dina tankar och ditt beteende. Ilska kan lätt leda dig till galenskap och terror. Du måste visa medkänsla och omedelbart förlåta alla och' s misstag, utan att domineras av hat. Kom ihåg att människor är ofullkomliga varelser. Medkänsla och förlåtelse kommer alltid skydda dig från galenskap och terror.

Jag sammanfattar Carl Jung &'; s arbete om de olika psykologiska typer och visar det absurda som präglar varje psykologiska typ. You &'; ll förstå vad som är logiskt eller absurd, och du &';. Ll lära sig att hitta riktiga balans Omdömen

När du har blivit en professionell dröm översättare dig och' ll förstå den allmänna betydelsen av alla drömmar bara genom att omedelbart identifiera negativa eller positiva drömsymboler i en dröm samling.

När du &'; ll identifiera många negativa drömsymboler som spindeln och tänder faller ut i en dröm samling, du och' ll förstå att drömmaren förlorar hans /hennes mentala stabilitet.

Spindeln anger stor fara. Drömmaren måste snarast göra något för att förhindra framtida problem. Omdömen

tänder faller ut tyder på att drömmaren förlorar psykisk energi. Han gör allvarliga misstag som förstör hans personlighet och liv.

Positiva drömsymboler som den tomma poolen och ljusa solen ljuset kommer att visa dig att drömmaren passerar genom en evolutionär process.

Am tom swimmingpool indikerar mognad. Drömmaren förstod äntligen något mycket viktigt om hans liv. Omdömen

Solljuset representerar verkliga sanningen. Detta innebär att drömmaren inte vilseleds av falska intryck. Han kan se sanningen som den är. Omdömen

Endast genom att kunna förstå innebörden av de grundläggande drömsymboler som visas i varje drömmer du redan förstår den psykologiska tillstånd för varje drömmare.

Du &'; ll kunna omedelbart översätta en serie drömmar genom att identifiera de grundläggande positiva eller negativa drömsymboler i en dröm samling. Detta alternativ kommer att vara till stor hjälp när du &'; ll måste omedelbart översätta många drömmar för samma drömmare Omdömen  ..

therapycounseling

 1. Efter Insight, nu vad
 2. Drömtydning - The Psykoterapi The Wise omedvetna Mind
 3. Användbar Meditation med Inspirerande Uttalanden och Healing Imagery
 4. Rådgivning och Psychotherapy
 5. Par Counseling: ett nytt förhållande och partnerskap Writing
 6. Att hitta rätt psykiater för You
 7. För att förebygga självmord: Heal Post Traumatic Soul Disorder
 8. Hur man kan övervinna de symtom på klinisk depression With Music Therapy
 9. ? Ditt liv, ditt arbete - Vad är skillnaden
 10. Utvecklingen av eTherapy
 11. Ändra Colon Terapeuter - Topp 4 Anledningar att genomgå en New-klient Consultation
 12. Högre Medvetande Healing för Anxiety
 13. Säker personlig utveckling och självinsikt - Respekt The Dream Language
 14. Vad finns det att behandla?
 15. Medicinsk turism till Costa Rica: blir mer populärt med Day
 16. Äktenskap terapeut - Hur Till Rädda min Marriage
 17. Hur man blir en Counselor
 18. Hur man kan stoppa att ha återkommande drömmar om traumatisk Experiences
 19. Lär känna Me
 20. Online stöld och Shoplifting klasserna Hjälp Första gången brottslingar Möt domstol beordrade R…