Den verkliga innebörden av drömmar - Fortsatt Carl Jungs Dangerous Research

Det finns många dröm tolkar på nätet, men mitt arbete är att bevisa för världen att det bara finns ett rätt metod för drömtydning, som upptäcktes av Carl Jung och klar tack vare min forskning, fortsätter hans farligt uppdrag Omdömen

En fortsättning av Carl Jung &'; s. farlig forskning i det okända området av mänskliga psyket genom drömtydning kan leda forskaren till galenskap. Detta är anledningen till Jung slutade sin forskning vid viss punkt, att acceptera sin okunnighet. Jag var tvungen att fortsätta sin farliga forskning från den punkt han hade stannat och på.

Jag styrdes av den vise undermedvetna som producerar våra drömmar och har ett gudomligt ursprung.

Jag hade lärt mig hur man omedelbart översätter innebörden av drömmar med hjälp av Jung &'; s metod, medan han kunde inte omedelbart översätta någon dröm. Jag upptäckte innebörden av många drömsymboler som Jung inte kunde förklara, att kunna bättre översätta drömmen språket.

Drömmar fungerar som psykoterapi. Alla drömbilder innehåller värdefulla meddelanden som skyddar vår mentala hälsa. Vi behöver skydd därför att vi är galna från födseln. Vi ärver en enorm absurda och primitiva samvete i den största delen av vår hjärna, anti-samvete.

Jag kunde upptäcka existensen av denna absurda innehåll eftersom jag litade helt gudomligt undermedvetna, medan Jung var rädd att överge dom av sitt eget samvete och helt litar på undermedvetna som mig.

Ingen människa någonsin skulle ha modet att överge sitt eget samvete och endast lyda medvetna. Detta beslut var för farligt. Omdömen Håller du med nödvändigheten att sluta efter din egen bedömning och endast lyda omedvetna vägledning?

Jag hade modet att överge dom mitt eget samvete efter att erkänna min absurditet, och efter att erkänna heligheten som kännetecknar de omedvetna budskap. Jag såg att jag borde, &'; t lita på mina egna idéer eftersom jag var galen, medan det undermedvetna är en helig läkare.

Min lydnad till det omedvetna vägledning var min frälsning från terror och förtvivlan. Jag förstod att det var klokt att lyda den gudomliga medvetna som producerar våra drömmar och gav mig min litterära talang.

Tack vare den litterära talang jag fått från min barndom, jag kunde bättre förstå den symboliska betydelsen av drömbilder. Samtidigt får jag information om livets mening genom symbolik som finns i min egen litteratur. Det undermedvetna var den verkliga författaren mina berättelser. Min magiska inspiration skrev mina ord på mina vägnar, genom att använda många drömsymboler som först senare jag kunde tolka. Omdömen

Översättningen av den symboliska betydelsen av boken jag skrev efter att ha lidit av en tragisk bilolycka när jag var en tonåring visar att det finns olika betydelser för samma historia. Bakom den skenbara historien om filantropiska tiggaren som ville skapa fred och lycka till jorden, det undermedvetna hade för avsikt att visa mig att människan är helt absurt.

Jag var nästan lika schizofren som min far när jag var en ung vuxen, men jag var inte ett undantag. Alla är galen på jorden. Ja, inklusive alla, eftersom alla ärver en absurd anti-samvete från födseln. Endast de som uppnår verklig helighet är riktigt balanserade. Men hur många verkliga helgon skulle kunna existera i vår galna värld idag?

Vi är så långt ifrån sund mental hälsa som vi inte kan förstå vår egen orimlighet. De fasor som präglar vår värld styrs av terror och våld bevisa vår vansinne mer än något annat. Omdömen

Min chockerande upptäckter sätta stopp för hyckleri. Det finns ingen rättvisa, ingen godhet, och ingen fred på jorden.

Alla behöver psykoterapi. Alla måste lära sig att hitta balansen genom att lyda den kloka medvetslösa vägledningen i sina drömmar. Ingen kan hitta ljud psykisk hälsa ensam. Omdömen

Du bör vara uppmärksamma på mina upptäckter utan att vänta på deras vetenskapliga och religiösa erkännande. Tyvärr finns det inget sätt hela världen kan känna igen den globala vansinne. Omdömen

Fram till idag världens ignorerar fortfarande att endast Carl Jung verkligen kan upptäcka den verkliga innebörden av drömmar eftersom endast ett fåtal själar har på allvar studerade hans komplicerad metod av dröm tolkning. Jag var tvungen att arbeta för två decennier för att förenkla Jungs komplicerad metod. Baserat på detta faktum i sig, kan du redan vet hur svårt det är att övertyga forskarvärlden som bara jag kunde fortsätta Jung &'; s farligt forskning eftersom jag hade modet att överge dom av mitt eget samvete.

Tror du att våra världsledande vill erkänna sin egen orimlighet och accepterar efter det omedvetna vägledning?

Tror du att alla religiösa ledare helt enkelt kommer att känna igen sin falska godhet? Kommer de uppriktigt erkänna att de har missuppfattat innebörden av alla religioner med sina försök att anpassa religiositet till själviskhet?

I don &'en; t tycker du ska vänta på ett officiellt erkännande av mina upptäckter. De sanningar som jag har upptäckt är mycket obehagligt för alla hycklare, och det finns alltför många hycklare på jorden.

Lär dig hur man översätter innebörden av dina drömmar enligt den vetenskapliga metoden dröm tolkning och verifiera dess värde själv. Dröm tolkning är som en kirurgisk operation i din hjärna.

Genom dröm terapi kommer du att förstå hur hjärnan fungerar och hur du styr ditt beteende. You &'; ll se innehållet i ditt sinne och du &'; ll förstå hur detta innehåll påverkar ditt beteende. Du kommer att förstå hur du kan alltid logiskt bestämma vad du ska göra, i stället för att agera utan att veta vad du gör.

Du kanske tror att du redan styra ditt beteende, men du har en hel del att lära. Nya vetenskapliga upptäckter inom många olika områden bekräftar att människan är helt absurda varelser. Vi agerar enbart bygger på djuriska drifter.

Du behöver speciella omedvetna lektioner i dina drömmar för att upptäcka den verkliga sanningen om ditt eget beteende. You &'; ll bli läkare själv eftersom du och' ll kunna se inre bilden av det mänskliga psyket. Du får lära dig att helt eliminera det absurda du har ärvt och utvecklas. Efter att ha konstaterat balans, du och' ll hjälpa andra att hitta en sund mental hälsa genom drömterapi som du Omdömen  ..

therapycounseling

 1. Slappna av och återvinna en del 2
 2. Familj terapi för par - ett sätt att spara dina Marriage
 3. Ångest! Låt inte det ta över ditt Life
 4. Neuro TMS Therapy kan hjälpa vissa individer När andra Threatments Ha Failed
 5. Stress & Stress Related Health Problems
 6. Psykologiska bedömningar 101 - Hur processen works
 7. Online stöld och Shoplifting klasserna Hjälp Första gången brottslingar Möt domstol beordrade R…
 8. Själv bara Smaller
 9. Har ditt äktenskap terapeut Pass test?
 10. Den värst mardröm - Innebörden av Crab i Dreams
 11. Hjälpa Teens med Anger
 12. Säker personlig utveckling och självinsikt - Respekt The Dream Language
 13. Typer av ljud Healing för din hjärna är Health
 14. Varför Couples Rådgivning är mycket viktigt för Relationships
 15. Kan du garantera din lycka i livet?
 16. ? Video Game Addiction - Verkligen
 17. Innebörden av hästen i drömmar - Vetenskapliga dröm Interpretation
 18. Identifiera Symtom för Proper Treatment
 19. Vi lever för att arbeta eller arbetar vi för living
 20. Arbetslöshet, du och din relation - Förstå konsekvenserna av arbetslösheten på kärlek, intimit…