Hjälp! Jag Stressad och Anxious

Stress och ångest går ofta hand i hand, särskilt i vår stressiga, snabba kultur. Ibland känns det som allt - jobb, hem, relationer, pengar - förvärrar orsaka större mängder av stress.

När stressen blir ett problem våra rädslor och oro är förhöjd till den punkt där kroppen börjar reagera. Stress ökar pulsen och andningen, gör oss känna sig oroliga, nervös och rädd, och det kan orsaka förhållanden som är skadliga för oss, både mentalt och fysiskt.

Den sämre stressen blir utan en sund copingstrategi, desto mer angelägen vi tenderar att känna. Det är som om vi har öppnat dörren för att släppa in större mängder av oro med någon lättnad i sikte. Om okontrollerat, kan stressen leda till problem såsom ångest och även panikattacker.

Om du tittar på den större bilden, är det absolut nödvändigt att utveckla sunda coping färdigheter för att hantera stress. Folk glömmer ofta finns det också goda faktorer - såsom stress gifta eller gör sig redo att åka på semester - som orsakar liknande fysiska och psykiska reaktioner i kroppen. Att veta hur man handskas med både bra och dåliga stress är en färdighet i livet du kommer alltid att använda.

Här är några fler saker att veta om att hantera stress: Omdömen

Tillfälliga coping färdigheter inte åtgärda problemet. Hantera stress genom att göra något ohälsosamt, såsom att dricka för mycket eller annat skadligt beteende, kommer att öka din stress. Detta beror på att du har bara lagt till en annan stress till högen. Den ursprungliga källan till stress och ångest är inte borta och kommer inte att försvinna på egen hand, särskilt om du undviker att hantera det.

Vissa människor är mer benägna att stress än andra. Svårighetsgraden av stress på en människas liv är mäts genom vilken grad det stör varje dag funktion. Till exempel om stressen orsakar problem i arbetet eller om en person har nyligen fått sparken från ett jobb, är stressen sannolikt kommer att vara större än för någon i en mer stabil situation. Dessutom den tid stressen har stör dig, dess kumulativa effekter, och hur mycket stress du arbetar med vid varje given tidpunkt alla spela en roll.

Studier har visat att ha ett stödsystem på plats är en av de största fördelarna för att hantera stress. Människor som har nära vänskap och relationer har en av de största coping färdigheter. Om du är i en tid just nu där du inte har ett stödsystem, söka professionell hjälp kan hjälpa dig att hitta en allierad.

oroa förflutna eller framtiden alltid kommer att orsaka stress eftersom varken är under din kontroll. Vägrar att erkänna att det förflutna är över och framtiden är okända orsaker otillbörlig mängder av stress och ångest. I stället börja märka de gånger då du är engagerad i tidigare tänkande eller skjuter in i framtiden, och föra dig tillbaka till nuet. Detta kan hjälpa dig att göra bemyndiga val i den enda ögonblick som betyder: just nu.

med sunda coping färdigheter kan hjälpa dig att få igenom både goda tider och dåliga tider med bravur. Eftersom stress är en oundviklig del av livet, att lära sunda coping kompetens är den livlina till att skapa en glad, balanserat liv Omdömen  ..

therapycounseling

 1. Den värst mardröm - Innebörden av Crab i Dreams
 2. Mindfulness och Trauma
 3. Vad finns det att behandla?
 4. Fördelarna av telefon Therapy
 5. Användning av stämgafflar i Sound Therapy
 6. Hjälpa Teens med Anger
 7. 4 Nackdelar med självsaboterande Behaviors
 8. Drömtydning - The Psykoterapi The Wise omedvetna Mind
 9. Är min terapi Working
 10. Så här Föreslå terapi till dina Teenager
 11. Hjälp för Trauma av Abortion
 12. En hypnoterapi Case of Thought Form Release
 13. Dr. Romance på Grief: Från överleva till Thriving
 14. Diskriminering mot svarta och Absurd Reactions
 15. Empowerment
 16. Innebörden av hästen i drömmar - Vetenskapliga dröm Interpretation
 17. Dina Topp tre frågor om ADHD Mediciner Answered
 18. Råd för Psykoterapeut - Sysslar med Burnout
 19. "Person, Place eller sak?" Stöd för personen med ADHD
 20. Psykosomatiska symptom och Body Syndromes: vad din kropp försöker säga You