Hur man staka ut en kurs genom Rough Waters & Nå en säker Harbor

När livets hav blir stormig, hur kan du bo välordnad och rida på vågorna?

Du &'; re kapten ditt skepp. Att vara bemyndigade organ som har en djup känsla av förtroende som du kan ta hand om ditt skepp och hantera vad som än kommer upp. Använd din personliga makt och intentionalitet för att hålla ditt skepp på väg genom stormiga vatten.

Och varje bra kapten har en besättning. Vem kommer du att ha med dig på denna resa? En bra kompis - en livskamrat; navigations officer - en coach eller annan expert som vet repen och ger viktig information som hjälper dig att kartlägga din kurs; en purser - revisor eller finansiell rådgivare; en medicinsk officer - din personliga diabetesteam; och andra att svabba däck, sänk ankaret, och göra rutinunderhåll - clening tjänsten, gård service, bil reparatör, barnvakter, etc. Omdömen

Du &'; ll behöver en karta. Det finns en karta till övergångar, eftersom det finns vissa saker gemensamt för alla övergångar. Ta en Övergångar kurs, och /eller hyra en coach eller annan expert på övergångar.

Alla sjömän har en BAROMETER. Vad barometrar göra är att berätta en förändring är på väg. Detta är avgörande för en sjöman på havet, eller en sjöman på livet. Vår intuition fungerar som en barometer. Skulle du inte håller med om det skulle vara bra att kunna känna om du var på väg att sägas upp, eller om din dotter experimenterade med droger? Alla har intuition. Lär dig att pumpa upp volymen på din och läsa sina meddelanden.

Ett fartyg tar på FÖRKOPPLINGSDON när det &'; s för lätt att segla. Lägg extra sömn och vårda i tider av stress, en solid personlig målbeskrivning, pengar-reserver, ett bra program time management. Shift ballast om ditt skepp är nedtyngda - bli av med tolerations - negativa människor, tids ätare, dåliga vanor.

Bra stabilisatorer för ditt skepp är viktiga. Ett bra stöd nätverk med starka intima relationer sociala, personer som du kan lita på, din tro, experthjälp som en coach och en väl stärkt Resilience kan stabilisera dig genom svåra tider. Du stärka Resilience genom bearbetning Transitions väl och genom att växa igenom svåra tider, inte bara gå igenom dem.

Vad Flytvästar skulle du ta med dig i livbåten om ditt skepp skulle sjunka? De flesta människor i mina seminarier nämner specifika personer i sitt liv, och deras tro. Några nämner experter av olika slag. Jag har aldrig hört någon nämna pengar. Flytvästar dessa dagar har en ljus och en visselpipa. Din optimism är ljuset, vägleda dig till säkerhet. Din personliga makt, din röst, är matchen. Don &'en; t glömmer att ta dessa med dig!

Don &'en; t bli en KORKA guppar i havet. Visste du att en kork i mitten av havet skulle bob evigt? Varje våg roterar korken något, men inte flytta den någonstans. Om du vill få igenom grov sjö, du måste vidta åtgärder.

Du måste kunna lämna anbud. När ett fartyg inte kan få upp till en hamn, förankrar det och sedan skickar folk iland på mindre båtar. Det betydde ursprungligen "skicka ut." Att lämna anbud i din egen situation, måste du använda kreativitet. Hur annars kan du få där du behöver för att få när Plan A inte fungerade? Vad kan du "skicka ut" som kommer att hjälpa situationen - begäran om vägledning och hjälp?

Passnings UPPBJUDA är också viktigt. Muster är en beredskapsplan. Det innebär att sätta på din flytväst och rapportering till din tilldelade uppbåda station. Detta praktiseras i lugna tider så att du "vet hur det går". Efter att ha gått igenom det på ett lugnt och rationellt tid, förmodligen i ett tillstånd av panik din kropp kommer ihåg när ditt sinne är översvämmad med känslor, och du kommer att ta dig dit du behöver för att få. Vet du var mönstringsstationen är? Praxis i lugna tider. Du behöver kunskaper i nödsituationer.

Vad fartyg doesn &'en; t stöter på förändringens vindar. Vindar alltid blåser i en övergång. Det är typiskt att uppleva ambivalens, vill det som är borta, vill gå framåt, rädsla för det okända, överlevande skuld, förvirring, glädje, sorg, förväntan. Idag är glad att du fick främjande och redo att gå, i morgon du fruktar den nya ansvar, tvivlar på att du kan hantera det, och sörja de ändrade förhållanden. Vindarna kan kasta dig om utan ankaret av personlig makt och dina Stabilisatorer.

stormigt hav har VÅGOR. Det spelar storleken på motgångar, och följden av biverkningar. En stor våg kan verkligen slå dig över. Så kan en snabb följd av mindre vågor. 60 'vågor rutinmässigt rulla in långsamt, en efter en i Stilla havet, som orsakar inga problem, men en snabb följd av 30' vågor sjönk Edmund Fitzgerald på Lake Superior. Det hade ingen tid att återhämta sig, att räta upp sig. Beroende på den relativa storleken på din båt och storleken på vågen, är det bäst att vända och möta vågen stället för att ta det bred. Vänd och möta dina problem rakt på sak; det blir lättare i det långa loppet. Det &'; s inget värre än att få sido swiped. Diket av vågen är hur det påverkar dig - det kan se ut som ett hus din lämnar till någon annan, men för er att det är dina minnen och ditt hem. Lär dig mer om dig, lära dig mer om vågorna.

Studie övergångar. Bearbetning en övergång och lära goda copingstrategier bygger motståndskraft och hjälper dig att hantera nästa, och nästa. Lär dig att rida på vågorna till roliga och lycka Omdömen  !.

egenmakt

 1. Praktisk andlighet On: Att återerövra Warrior
 2. Varför är alla Plockning på mig
 3. Att lära sig att Llisten
 4. Välj att vara lycklig i stället för Right
 5. 5 steg för att tjäna pengar Online Marketing
 6. Ta stilen själv exam
 7. Emotionell Intelligens & Addiction: 10 Key Points
 8. Använda interna GPS
 9. Going inåt, Going Deeper
 10. Hur hanterar du en dålig dag?
 11. Let It Go - Acceptera och godkänn vad som hände! Del 2 i Get Over It series
 12. Kan du lita på din läkare
 13. Hur man får vad du vill få ut av Life
 14. 7 personlig makt Kvaliteter inflytelserika Women
 15. HUR inte känna LONELY
 16. Hur man har tro på dig själv, inte Bibeln!
 17. Känslor är instrumentpanelen av din Life
 18. Du kan vara arg eller du kan vara tacksamma, men du kan inte vara Both
 19. Blueprint for Emotional Balance
 20. Påverkas vi av andras tankar?