Första steget-Minns du?

Mina föräldrar och familj har berättat för mig om mina första steg. Jag verkligen don &'en; t minns dem, men jag höra att jag var en “ tidigt &"; rullator.
Verkar jag var tidigt på att försöka en massa saker-sprit, flickor, tjack, motorcyklar, lögn, stöld, fusk! Jag var inte tidigt få in en resa på återhämtning.
I många av mina laster, jag minns de första stegen så bra!
Första steget på min resa till återhämtning jag minns oh så bra. Kvinnan jag älskade meddelade att hon skulle lämna mig, och i själva verket gjorde det. Detta var inte &'; t det första steget ännu, men det skickade mig rasar till en ny botten, en lägre punkt i livet än jag och'. D någonsin varit på Omdömen jag fortfarande hade ett hus, fortfarande hade bilar, fortfarande hade ett jobb, fortfarande hade lite pengar, men hade förlorat den person jag brydde mest om. Jag gick ut ur kontrollerar känslomässigt. Vi sökte ett äktenskap tränare eftersom vi älskade varandra, och det var detta tränare som ledde mig till en missbruk coach /mentor som fick mig att ta det första steget i resan återhämtning !!
Man, jag minns den tiden i mitt liv livligt !! Omdömen Med mycket hjälp från andra, var jag introducerades till ett program för tillfrisknande, och arbetat med många andra att ta det första steget; ett av 12.
första steget berättade för mig att en grupp människor som hade återhämtat sig, och många av dem var till synes bortom hjälp, hade erkänt att de var maktlösa inför sitt missbruk /eller en missbrukare person, och deras liv hade blivit ohanterligt.
Här var jag en höjdare i mitt stilla sinne, till synes relativt framgångsrikt till omvärlden, alla fällor. Me kraftlös? Mig, den store manager, fixare och controller för alla runt omkring mig, maktlös ?? Mitt ego sade inget sätt, men den lilla lugna röst sa “ Keith, det &'; s sant, äger den och gå vidare &" ;.
Det första steget var riktigt tufft. Idag är jag riktigt stolt över att jag hade modet att ta steget, och följ anvisningarna som gav mig ett andligt uppvaknande, en ny mening till liv och började en livslång resa kärleksfullt liv med någon särskild destination. Som jag och' ve fått lära, I &'; M trudging väg lyckliga öde
I &';. Ve sett mycket diskussion om begreppet maktlöshet. Vissa säger att vi är aldrig maktlösa, och jag kan acceptera en del av denna logik. Jag har alltid haft makten att göra val. När jag gjort val att delta i eller använd mitt humör förändra och" vänner &" ;, jag var maktlös över utfallet när jag började. Jag hade så många känslor fyllda inuti mig som orsakade smärtan. Jag hade ingen aning om hur man identifierar dessa känslor och ta itu med dem på ett sunt sätt. Mina missbruk var en tillfällig medicinering för “ soul &"; smärta jag kände, och vid det första steget, var jag andligt tom! Omdömen ohanterliga? Återigen, skulle omvärlden ser ut och tror att jag hade min “ poop &"; tillsammans.
Få kände till de platser som jag gick sent på natten och de risker jag tog. Jag skulle dölja min “ mörka sidan &"; och annat liv från människor jag visste. Kärleken i mitt liv var borta. Jag grät mycket. Mina barn stöttat mig det bästa de kunde, men var mycket bekymrad över min mentala tillstånd och talar om för mig att jag behövde hjälp. Min goda och lojala hund tog avstånd från mig (förvånande hur klarsynta husdjur kan vara), körde jag under inflytande, folk drar sig undan från mig, drabbades jag skrapar och blåmärken när jag stötte in i saker; och mer.
ohanterligt? Mitt liv? Omdömen I det första steget, jag minns att acceptera och sedan överlämna till verkligheten. Det var förödmjukande och ödmjuka, men lättnaden jag fick från det första steget var obeskrivlig. Jag har inte och' t måste ljuga och dölja längre. De som coaching mig och som hade något jag ville berättade för mig att det skulle vara OK, och det gav mig hopp! Omdömen jag ser tillbaka och minns alla mina barn, och nu barnbarn, ta det första steget. Lite rädd, vacklande och osäker, men att veta att det var dags att göra det och att de skulle vara OK. Deras första steg tillät dem att utforska en värld större än vad de visste existerade, och började dem på en resa! Hotels-Base.com Min första steget i tillfrisknandet började mig på en resa till ett liv som jag inte hade känt som en vuxen, och jag fortsätter att gå den här resan med beslutsamhet och ödmjuka inför de gåvor av hopp och lugn som jag upplever dagligen Omdömen. Finns det ett första steg i ett område av ditt liv som du behöver för att ta? I &'; M här för att dela och hjälp Omdömen  ..

12 kliver program

 1. Hur att sluta dricka utan AA
 2. *** Hur man kan övervinna missbruk 5 Easy Steps
 3. Välja en bra Rehab Center
 4. SUND MOTSATSER - Ändra din beteende, Ändra din Life
 5. Tack, Norman Vincent Peale: The tolv steg Arbete för Everything
 6. Återfall - Vad Familjer kan göra för Prevention
 7. Co-beroende betyder alltid ha att säga att du är ledsen!
 8. Addiction and Recovery: Cross Addiction och Relapse: 5 Cross Addiction Relapse Förhindra Tips
 9. 12 steg och Optimal Hälsa 4 U
 10. Identifiera tecken på missbruk associerad med drog- och alkohol Use
 11. Vad definierar en Holistic Drug Detox Rehab Program
 12. Vi är inte vad vi verkar för att Be
 13. AA, de "högre makter", och New Thought Compromise
 14. 5 myter om alkoholism och Drinking
 15. Kristna i AA
 16. Äger du begränsar din Fråga
 17. Föra budskapet-Do vi?
 18. Påfyllning av A.A. Historia Gap
 19. Original 12 Steps
 20. Faran med Doing Well