Vårt hem, vår Selves

"Två berättelse tegelsten traditionella med 4 sovrum, 2,5 bad, ö kök och stora däck!" Låter det bekant? Vi talar ofta om hus i termer av utrymme räkna, tillsammans med en lista över utföranden, såsom klinkergolv, räknare granit, eller faux färg. Även om detta vokabulär förmedlar vissa fakta, inte tillhandahålla verktyg för att tänka på hur att konstruera ett hus i ett fantastiskt sätt.

Det är värdefullt att kunna fatta de beslut som förvandlar en dålig design in i ett hus som är minnesvärd, bestående, och allmänt tilltalande. För att göra detta måste vi gå djupare än att bara uppdatera finish eller öka kvadratmeter. Vi måste tänka på hur strukturen formar känslor och erfarenhet av dess invånare. För att citera Winston Churchill: "Vi formar våra byggnader, och sedan våra byggnader formar oss." När ett hus har konstruktionsfel, vi vet intuitivt att det inte känns rätt. Å andra sidan kan en väl utformad hus få oss att känna inspiration, berikad och rörd av en känsla av ordning.

Vi ser ofta hus som har vissa element i strukturen och plats som tilltalar oss, men kan inte levde i utan ombyggnad. Ofta våra kunder säger att de vill hitta ett hus med bra ben (vilket innebär god grundkonstruktion), att de kan uppdatera. Sanningen är att de flesta hus har några bra design och några dåliga design. Måla väggar och uppdatera inventarier kommer inte att täcka dålig design. Du kommer att behöva tänka på huset på ett djupare sätt. Använd dessa designprocesser för att hjälpa dig att fatta svåra beslut som kommer att resultera i ett hus som många människor skulle älska att leva i. Omdömen

1. Relatera huset till platsen. Omdömen

Tänk på hur huset integrerar och samverkar med marken runt den. Denna medvetenhet är en grundläggande, men ofta ignoreras, med början. Sambandet och samspelet mellan interiöra och exteriöra rum förstärker både på ett kraftfullt sätt.

Hantera utsikten från varje fönster. Finns det en oönskad vy i en grannes hem eller gård? Finns det en fin vy som blockeras av en vägg eller öppen spis?

Lägg märke till hur gångväg leder till gatan, där integritet behövs, där det behövs buller buffring, hur dräneringen fungerar.

En sida område kan vara en privat trädgård, nås från sovrummet. En veranda med utsikt över gatan kunde ta huset i en relation med grannskapet.

2. Ta in dagsljus.

Hus kan transformeras genom att lägga till fönster och andra ljuskällor. Generös ljus känns säker och upplyftande, och lockar människor mot det.

Naturligt ljus höjer betydelse och skönheten i rum. Tänd alla större rum från två sidor, om möjligt, för att minska bländning och balansera ljuset. Använd glasdörrar, fönster, takfönster, tvärbalkar, eller lätta tunnlar.

Håll passiv solvärmeteknik i åtanke när du lägger till fönster och solskydd. Kontrollen av solenergi för ljus och värme är grundläggande för ett effektivt och bekvämt hem.

3. Bryt ner hårda hinder mellan inomhus och utomhus.

Glasdörrar, skärmar och väggar som glider öppna kan skapa halvtransparenta väggar, som bildar inomhus /utomhus utrymmen som har enorma överklagande.

breeze, trädgårdsrum, burspråk, och avskärmade verandor är utrymmen som folk älskar. Dessa föra människor i kontakt med naturen, men kan lämnas på ett bekvämt sätt.

4. Tänk på uteplatser som stora rum.

När alla delar av webbplatsen är tänkt som boytor, nya idéer öppnas. Dessa uteplatser utöka huset genom att skapa en känsla av semi-kapsling på olika sätt.

Deras kanter kan definieras av träd, staket, vingar av huset eller andra byggnader. Till exempel kan ett uterum vara en skuggig naturlig plats på platsen omges av en linje av träd och buskar.

Utomhus livsrum kan vara gårdarna, muromgärdade trädgårdar, spaljé omfattas breeze, sten uteplatser, eller utomhus duschar. Tänk om deras användning och samhörighet till huset Omdömen

Ofta ser vi en yttre utrymme som är byggd som en isolerad destination -. En andra våningen däck, till exempel. Om du måste anstränga sig för att åka dit, kommer utrymmet inte att användas. Utomhus är mest använda när de är på stigar som används av människor som kommer och går. Det är därför en veranda är en mycket tilltalande design element. Människor möts naturligtvis här, och veranda ansluter med grannar som går förbi. Omdömen

En populär utomhus boyta är bakgården däck. Detta är ofta verkar vara en eftertanke, inklämt huset. Kan det täckas och screenas?

5. Överväg att bredda tak överhäng eller lägga stödda jalusier över fönstren.

Detta är en grön byggteknik i varma klimat, blockerar sol penetration.

Vyn utanför takkonstruktionen sett inifrån huset framkallar en känsla av skydd och skydd.

Om möjligt, förlänga taket i vissa områden för att skapa täckta verandor eller breeze. Rum som är samtidigt öppna och skyddade är mycket tilltalande.

Inne i huset, synliga takbjälkar, rustika bjälkar, eller träytor på taket skapa känslor av styrka och karaktär i hemmet.

6. Recension trafikflöde - en avgörande, men ofta ignoreras, designelement.

Gå ner vägar som ger dig innanför ytterdörren, sedan leda dig till olika rum genom huset, och återigen till utomhus. Har de skär genom mitten av bostadsområden? När detta händer vardagsrummet aldrig kommer att känna sig helt och bekväma.

Cirkulations vägar bör leda längs kanterna av huvud rum och effektivt till privata rum. En labyrint som planlösning skapar en känsla av bortkastad energi och förvirring. Få ytterdörrar kan leda till en subtil känsla av att vara instängd.

Ta flera användningsområden till korridorer och anslutande utrymmen med bokhyllor, fönster eller fönsterbänkar.

Ställ isär huvudentrén med detaljer som en täckt plats att stå, speciella dörrar, bänkar eller krukväxter. Omdömen

7. Jämför storleken på rum i proportion till varandra.

Människor har en intuitiv känsla för rätt hierarki av utrymmen. Små livsrum kommer att verka fel i kombination med stora sovrum.

Hem med besvärlig konstruktion kan ofta förbättras genom att avlägsna väggar för att göra ett stort utrymme från flera mindre.

Betrakta användningen och funktionen av varje rum. Är det rum som ska användas privat, såsom ett sovrum, studera, eller biblioteket? Eller, kommer familjen samlas här för att laga mat och äta informellt? Vissa hus inkluderar formella områden, andra gör det inte. Vissa har många rum, andra är mycket öppen. Det finns inget rätt eller fel beslut här. Hus som har en sann och intuitiv överklagande har en tydlighet som till funktionen i varje rum.

8. Välj material som en integrerad del av designen - inte som dekoratör val som gjorts i slutet.

Till exempel, kan konstruktionsmaterial exponeras eller golv kan användas för att ansluta och förena utrymmen.

Ta in skönheten och textur av naturliga material. Använd material som uppväger varandra - varma och kalla färger, grov och slät texturer, fasta och fina väggar.

Använd material för att ansluta huset till platsen - till exempel en trä klädda hus omgivet av skog, eller ett stenhus intill outcroppings av sten. Eller ansluta huset till stadsdel med historiska färger och rangerbangård. Upprepa material och färger för att förena interiör och exteriör Omdömen  ..

privatekonomi

 1. Lära av MONEY
 2. Inga fax avlöningsdag lån - för att bekämpa ekonomisk Urgencies
 3. Hur får ekonomiskt stöd för Single Moms
 4. Arbete Olycka krav En Penning lättnad för arbetare möter en olycka på Workplace
 5. Gjord för Shooting din dålig kreditvärdighet!
 6. Pounds To Payday - A Hjälp för varje Class
 7. *** Hur Think and Grow Rich
 8. 12 End-of-Year Privatekonomi Måste Do's
 9. Short Term Business lån - Kör ditt företag Smoothly
 10. Fyra Lies Wall Street är att berätta ...
 11. Sova bättre och att börja minska din skuld Today
 12. SMS-lån - Avail det för Emergency
 13. Du kan ha en personlig kreditkrisen Om ...
 14. Skilsmässa är dyrt! Do not spenderar mer än du har To.
 15. Hur man förbereder den enkla delen i lista C
 16. Balans överföring kreditkort - Tips för att hitta en lämplig One
 17. Spara pengar är Simple
 18. Du är välkommen preapproval - men vad betyder det egentligen
 19. Snabblån ingen fax - Speedy Cash för dagliga behov Sans Papers
 20. Vad är den amerikanska drömmen?