Runt den engelska Premier League - Round 2

Manchester City bekräftade deras bra start med en seger, och hålla en perfekt register som de regerande mästarna Manchester United som också vann sin andra match för säsongen.

Med den engelska Premier League ledarskap i spelet Manchester City reste till Reebook Stadium för att möta Bolton Wanderers för runda två åtgärder. Båda lagen hade börjat säsongen 2011-12 med höger fot, vann sina respektive säsongen öppnare spel genom 4-0 att ställa sig på toppen av ställningar, ge sitt showdown en särskild vädjan.

Medborgarna skulle bekräfta sitt tillstånd som en av favoriterna till nitningen titeln med en 3-2 på vägen seger mot Trotters, styrs av en enastående David Silva, som var inte bara ansvarig för att öppna poäng i minut 26, men också för att utarbeta de bästa föreställningarna i spelet.

Innan halvtid, vid minut 37 specifikt, Gareth Barry fick en mer för Manchester City, men två minuter senare Ivan Klasnic gjorde rabatten som de gick till paus.

I minut 47 Edin Dzeko gjorde det vinnande målet för medborgarna, som kunde ha vunnit matchen 3-1 om Kevin Davies wouldn &'; t har gjorde det andra målet för värdarna 16 minuter senare för den slutliga 3- 2.

I ett av de största rivaliteten i England, Liverpool upprörd Arsenal på vägen med 2-0, tack vare två sena mål från Aaron Ramsey vid minut 78 (genom en misfortunate självmål) och Luis Suarez på övertid. Även Suarez har gjort Reds glömma deras tidigare skyttekung Fernando Torres (flyttad till Chelsea i januari), den Gunners tillflyktsort &'; t hittat en ersättare för deras tidigare kapten och playmaker Cesc Fabregas (undertecknat av Barcelona), vilket är tydligt i sitt spel .

På tal om Torres &'; ny lag Chelsea vann de sin första match för säsongen tack vare Florent Malouda och' s mål 7 minuter att gå mot West Bromwich, som hade satt sig före i partituret tidigt i första halvlek genom Shane Long.

8 minuter efter pausen Blues fick equalizer med en lucky shot från Nicolas Anelka som avböjdes av Jonas Olsson. Och senare på Malouda gjorde come-från-bak seger hända genom att ansluta en kors boll från Jose Bosingwa.

Försvarande mästare hade en tuff rival i Tottenham Hotspur, men skulle kunna spela ut dem under andra halvåret tack vare diskanten görs av Danny Welbeck (61), Anderson (76) och Wayne Rooney (87).

Lokal unga talanger Welbeck stal showen genom kvittning den första och betjänar andra mål i ett spel som börjar bli frustrerande för Red Devils, som nu dela upp i ställningar med sin stad rivaler Manchester City.

Wolverhampton har också en perfekt rekord den här säsongen tack vare sin 2-0 seger över Fulham hemma. Två sena första halvlek mål från Kevin Doyle och Matthew Jarvis gav Wolves ytterligare tre poäng, och nu upptar de tredje plats i ställningar med 6 poäng, samma som medborgare (+5) och Red Devils (+4), men med en målskillnad på tre.

Resten av runda 2 resultaten var: Sunderland 0 Newcastle 1, Aston Villa 3 Blackburn Rovers 1, Everton 0 Queens Park Rangers 1, Swansea 0 Wigan Atheltic 0, och Norwich 1 Stroke Stad 1. Omdömen.