Träffar Absurditet och Hypocrisy

Den moderna civilisationen präglas av absurditet och hyckleri. Om du vill överträffa mentalitet din absurda civilisation och hitta sunda psykiska hälsa måste du eliminera din vilda natur. Detta är det enda sättet du kan också finna lycka i livet.

Jag upptäckte denna sanning efter att fortsätta den farliga forskning psykiatern Carl Jung i det okända området av mänskliga psyket, där galenskap var gömd. Jag upptäckte att den största delen av vår hjärna tillhör den anti-samvete, den vilda och primitiva sidan av vårt samvete som gjorde &'; t utvecklas som vår mänskliga sida. Detta är en mycket viktig och seriös upptäckt.

Många människor don &'en; t tro mig, eller de don &'en; t vill uppmärksamma mina lektioner. Jag hoppas att ni, mina läsare, kommer att ha en mycket seriös inställning och förstår att jag inte skulle, &'; t slösa min tid med en mycket lång, svår och mycket farlig forskning kring människans sinne om mina upptäckter inte var så viktigt.

Om du &'; ll tänka på det absurda och hyckleri som präglar vår värld (där terrorism råder och pengar är de flesta människor och' s gud) dig och' ll säkert förstår att mina upptäckter i själva verket bekräftar galenskap som präglar vår löjligt värld. Mina upptäckter också förklara varför det undermedvetna ger oss gratis psykoterapi i drömmen meddelanden. Omdömen

De världskrigen, och pengarna som spenderas på produktion av bomber i stället för att spenderas för att rädda liv, visa sig vara mer än något annat att människor är galna varelser. Alla länder har en armé redo att döda någon av någon anledning bara för att vi är galna.

hyckleri som försöker täcka det löjliga absurda i den moderna civilisationen bygger på materialism, ateism, individualism, likgiltighet inför mänskligt lidande, och girighet, medan fattigdom dödar den största delen av befolkningen i vår eländiga planet, är en annan chockerande bevis på den mänskliga absurditet.

Dina drömmar innehåller mycket allvarliga meddelanden som hjälper dig att eliminera det absurda du har ärvt och bo långt från absurditet och hyckleri av världen. Du är i en mycket farlig miljö, även om du inte kan förstå hur riktigt farligt det är att du är likgiltig för det absurda du observerar.

Den gudomliga omedvetna vägledning hjälper dig att odla verklig godhet, balans, visdom, generositet, förlåtelse, medkänsla, uppriktighet, och mycket mer. Du kommer att överge den galna och smutsiga tänkesätt av din historisk tid, och det absurda i ditt samvete.

Den kloka medvetslösa åtanke kommer att hjälpa dig att överge djuret elände och hitta överlägsenhet, perfektion, vishet, hjärnkapacitet, kärlek, fred och lycka.

Efter att ha lärt den symboliska dröm språk du &'; ll vara i ständig kontakt med det undermedvetna, även utan att drömma. Du behöver skydd från alltför många dolda faror. Detta är anledningen till det gudomliga medvetna ger dig symboliska meddelanden i ditt dagliga liv på samma sätt som upplyser dig i dina drömmar Omdömen  ..

therapycounseling

 1. Nycklar till hjälpa en familjemedlem med en Mental Health Condition
 2. Reality Therapy i Drug Rehab
 3. Högre Medvetande Healing för Anxiety
 4. Utvecklingen av eTherapy
 5. Vad man ska fråga Teen Treatment Centers /specialister när de fattar beslut?
 6. Tänk på familjeterapi och familjeterapi för att stärka familje Ties
 7. Älskar du en Narcissist?
 8. Känn skillnaden med yoga
 9. Använda Kognitiv beteendeterapi med ditt barn på Home
 10. Påverkan av en fast bärare System på klinisk Depression
 11. Medicinering lögnaktighet?
 12. Medicinsk turism till Costa Rica: Komma mer omtyckt av Day
 13. Top Sex stressiga situationer Vuxna Vanligtvis möter och hur man handskas med Them
 14. Cbt Terapi är bevisat The Best Depression behandling och ångest Therapy
 15. Men hur nästa månad
 16. Efter Insight del Two
 17. Dear Dr. Romance: Hur kan vi hitta låg kostnad rådgivning
 18. Skapa friska Relationships
 19. Vi lever för att arbeta eller arbetar vi för living
 20. Hur man kan stoppa lidande? Självhjälp för Depression