Drömtydning - Ormen i drömmar och din mentala Health

Carl Jung lyckades upptäcka den verkliga innebörden av det symboliska drömmen språket. Men du vann &'en; t att kunna helt förstå innebörden av drömmar som grundar sig på hans vaga, oklara, och komplicerad metod för drömtydning.

Min förenkling är nödvändigt om du vill omedelbart förstå drömmen språket. Jag var tvungen att upptäcka innebörden av många drömsymboler översätta många drömmar för många olika människor under två decennier innan jag kunde förtydliga och förenkla Jung &'; s komplicerad metod.

Mina upptäckter efter fortsätter Carl Jung &'; s forskning bevisa för världen att han var ett geni som upptäckte drömmen logik. Men mina upptäckter visar också att den mänskliga rasen är alltför långt ifrån god psykisk hälsa. Våra drömmar fungerar som psykoterapi eftersom vi behöver behandling. Vi är i grunden absurd från födseln Omdömen

Först av allt jag &';.. M kommer att förklara varför du absolut kan lita drömmen översättningar baserade på den vetenskapliga metoden för drömtydning Omdömen

Även om många människor tror att de har möjlighet att tolka innebörden av drömmar, är sanningen att drömmen språket är mycket komplicerat. Utan att förstå drömmen logik, kan du inte förstå drömmen meddelanden. Du måste vänja sig vid symbolik som används av det undermedvetna som producerar dina drömmar.

Allt blir enkelt bara när du respekterar det omedvetna logik, som bygger på olika kriterier. Det undermedvetna är inte en idiotisk primat som du. Det undermedvetna som producerar dina drömmar har ett gudomligt ursprung. Det är en överlägsen sinne. Du måste lära dig att följa den överlägsna logiken i denna kloka gamla sinne som uppnås perfektion.

Om du &'; ll försöka översätta innebörden av drömmar baserat på ditt medvetna logik, du och' ll aldrig att kunna se de dolda omedvetna budskap. Dröm översättning skulle kunna jämföras med att upptäcka en annan bild gömd bakom en annan bild, om vi uppmärksamma olika detaljer.

När vi översätter innebörden av drömmar med rätt metod, som är den vetenskapliga en, upptäcker vi det omedvetna ord som i drömbilder. Dessa ord ger oss många viktiga meddelanden och tillitsfullt information. Det undermedvetna är vår naturliga beskyddare. Omdömen

Det är därför drömtydning enligt den vetenskapliga metoden är en mycket allvarlig praktik. När du lär dig rätt metod dröm översättning, förstår du den överlägsna omedvetna vägledning i dina drömmar.

Den symboliska betydelsen av drömmen språket är alltid densamma för alla. Till exempel representerar en orm alltid en dålig händelse som kommer att sätta stopp för ett misstag du gör, utan att förstå hur farligt du attityd är.

Bakom alla bedrägerier i livet, du och' ll hitta din anti-samvete, redo att fängsla ditt samvete i labyrinten av galenskap. Den anti-samvete är din vilda och ont samvete. Det kan bara leda dig till våld, terror, galenskap, och förtvivlan. Om du &'; ll följa sina absurda tankar, du och' ll förlora ditt sinne Omdömen

Ormen i en dröm är ett skydd.. Den representerar ingripande av den gudomliga försynen, som hjälper dig att undvika anti-samvete och' s fällor.

Ormen visar att du kommer att straffas för att göra ett allvarligt misstag, men tack vare detta straff, du och' ll sluta göra ett fruktansvärt misstag som förstör ditt liv, och undvika tragiska konsekvenser.

Ormen är den medicin som botar ditt psyke. Det gör du ångrar för att göra vad som är dåligt, eller för att inte uppmärksamma de omedvetna varningar. Detta är en helig vilket innebär att du bör respektera. Du måste vara försiktig och upptäcka dina misstag. Sluta blunda innan vad som är dåligt.

Mitt arbete ger dig alla de svar du behöver, eftersom jag fortsatte Jung &'; s farlig forskning i det okända området av mänskliga psyket, där vi kunde hitta galenskap. Jung visste att galenskap ärvdes – Han visste att det redan fanns i det mänskliga sinnet, men han gjorde &'; t vet var alla det absurda vi ärver var Omdömen

Jag upptäckte att all galenskap, ondskan, och det våld som kännetecknar människan hör. till vår anti-samvete, den vilda sidan av vårt samvete som gjorde &'; t utvecklas som vår mänskliga sida. Den anti-samvete upptar den största delen av vår hjärna. Även vår lilla människans samvete är underutvecklad och ensidig. Detta innebär att vi är helt absurt.

Vi behöver hjälp för att utvecklas. Det undermedvetna sänder oss skyddande meddelanden i drömmar för att rädda vår mentala hälsa. Eftersom vi redan är absurt från födseln, kan vi mycket lätt få sämre psykiska sjukdomar. Vi behöver skydd mot många faror.

Därför, om du och' ll ser en orm i en dröm, du måste förstå att du kommer att möta ett stort problem i framtiden. Det är en dålig händelse väntar dig. Detta är en allvarlig varning.

Du måste lära dig att undvika inför det genom att följa ledning av det undermedvetna i dina drömmar.

Om du &'; ll sluta göra misstaget att denna dåliga händelsen kommer att eliminera, kan du undvika att passera genom den bittra erfarenheten som får dig att sluta göra vad som är dåligt för dig. Följ omedvetna vägledning i drömmen meddelanden, och du &'; ll undvika den dåliga händelsen förutsägs av uppkomsten av en orm i din dröm.

Ormen är en arketyp; en universell dröm symbol som aldrig förändras. Ormen i en dröm innebär alltid en mycket allvarlig varning om att du hade bättre respekt. Omdömen

För att ge dig denna förklaring jag var tvungen att översätta många drömmar för många människor sedan 1990, och jämföra sina drömmar varandra. Jag såg många repetitioner på många människor och' s drömmar. Sedan jag berättat innebörden av sina drömmar till sina livshistorier.

Jag var tvungen att förenkla en mycket komplicerad metod för drömtydning som berodde på tid och uthållighet. Jung kunde inte omedelbart och tydligt översätta en dröm som jag. Du har tur eftersom du kan lära dig allt denna komplikation på ett mycket enkelt sätt i dag.

Du har chansen att eliminera alla absurda du har ärvt innan det lyckas förstöra ditt liv. Nu kan du förhindra värsta galenskap tack vare dröm översättning, eller hitta psykoterapi du behöver. Efter att ha följt dröm terapi dig och' ll förvärva god psykisk hälsa för evigt Omdömen  ..

therapycounseling

 1. Depression Hjälp - psykoterapi genom direkt dröm Translation
 2. Hur förlåta dig själv?
 3. PTSD Post Traumatic Stress Disorder - Är deras hjälp
 4. Använda Kognitiv beteendeterapi med ditt barn på Home
 5. Medicinering lögnaktighet?
 6. Fördelar med att använda Bio-identiska hormonbehandling för båda Män Och Women
 7. Tillverkning Mental Illness
 8. Drömtydning - En oberoende vetenskap som sparar din Life
 9. EFT terapi -? En häpnadsväckande sätt att hantera stress
 10. Moods & Min Actions
 11. Skydd mot connection
 12. Behöver du Therapy?
 13. Förstå QEEG Brain Mapping
 14. När din terapeut är bara ett klick Away
 15. Är psyko & KBT en sjukdom Masquerading som en bot
 16. Hjälpa Teens med Anger
 17. Användning av stämgafflar i Sound Therapy
 18. Kan stämgafflar verkligen hjälp med Sound Healing?
 19. Vikten av terapi när Healing från ett äta Disorder
 20. Hur att balansera din Emotions