Runt fyra första av de fyra stora XI

Till skillnad från La Liga i Spanien, Serie A i Italien och Premier League i England, där deras respektive mästare har ganska mycket bestämt, är det tyska Bundesliga i brand efter Bayern Leverkusen förkortas avståndet med ledaren Borussia Dortmund till bara fem poäng Omdömen

Rensa väg för Barcelona och' s. tredje titel i rad Omdömen

Det &'; s bara en fråga om tid att se Barcelona krönas för tredje säsongen i rad som La Liga mästare. På runda 33 att de besegrade Osasuna hemma med 2-0, med mål från Villa och Messi. De katalaner nådde 88 poäng och upprätthålla åtta poängs ledning mot närmaste utmanare Real Madrid som också vann sin match på lördag.

De vita rungande besegrade Valencia på väg 6-3 och nådde 80 poäng. Real Madrid och' s mål var produkten av Benzema med en, Kaka med två och Higuian som undertecknade ett Hattrick. Soldado, Jonas och Alba lagt vissa gör upp versionen låda med ett mål vardera för Valencia att trots förlusten fortsätter på tredje plats med 63 poäng.

No.4 Areal missade chansen att förkorta avstånden med Valencia och fortsätter fastnat i 57 punkter för andra veckan i rad. Yellow Submarine förlorade i deras besök i Sevilla 3-2. Målen från Marchena och Rossi där otillräckliga för att lösa de tre mål av Ratikic, Negredo och Romaric. Omdömen

Robinho räddar dagen Omdömen

Med åtta minuter att gå Robinho gjorde det vinnande målet för Serie En ledare Milan på deras besök i Brescia under runda 34 åtgärder. Rossoneri har 74 poäng och njuta av en åtta poängs ledning över de regerande mästarna Inter som kommer på andra plats.

På tal om Inter besegrade de Lazio hemma genom att övervinna Zarate &'; s mål med två från Sneijder och Eto &'; o i 2-1 segern. På detta sätt Inter rycker andra plats från Napoli med sina 66 poäng och Lazio kvar på fjärde plats med 60. Omdömen

Napoli förlorade andraplatsen på grund av nederlag lidit på vägen mot Palermo med 2-1. Efter bara två minuter var de upp med ett mål tack vare en straffspark görs av Cavani, men hemmalaget kom bakifrån för att vinna spelet med mål från Balzaretti och Bovo, som lämnar Napoli på tredje plats med 65 poäng.

The Gunners fortsätter sin nedgång Omdömen

Med tre raka matcher winless Arsenal har gått från att slåss om titeln till tredje plats i den engelska Premier League. De besökte Bolton på matchdag 34 och besegrades i den sista minuten av ordinarie tid 2-1. Sturridge gav hemmalaget ledningen, sedan Van Persie fick kvittera för Gunners, men Cohen skulle gör det vinnande målet i minut 90 som lämnar besökarna med 64 poäng.

De regerande mästarna Chelsea återvunnen nr 2 med sitt 3-0 seger hemma mot West Ham. Det var en speciell kväll för Torres när han gjorde sitt första mål som en blå. Lampard och Malouda lagt de andra två att ge sitt lag ytterligare tre poäng, för totalt 67. Omdömen

Och solo ledarna Manchester United nådde 73 poäng tack vare Chicarito &'; s sent mål som representerade 1-0 hemma seger mot Everton.

En annan lag som också vann med minsta var Manchester City, som de besegrade Blackburn Rovers på vägen med Dzeko &'; s mål. På detta sätt Medborgarna säkra fjärde plats med 59 poäng.

Bayern Leverkusen vägrar att ge upp Omdömen

Pride vad Bayern Leverkusen har visat under den här säsongen i Bundesliga, eftersom de har vägrat att ge upp kampen om titeln trots att ha funnit sig 12 poäng bort från ledarna under flera passager av året. Denna uthållighet placerade dem bara fem poäng bakom från Borussia Dortmund efter 31 omgångar, och med ytterligare 15 punkter i spel som de fortfarande tror på mirakel.

Med mål från Kadlec och Pardo de övervann ett mål från Sigurdsson att besegra TSG 1899 Hoffenheim på lördag med 2-1, seger som hjälpte dem att nå 64 poäng. Omdömen

solo ledare Borussia Dortmund lidit ett bakslag på deras besök i Borussia Mönchengladbach, som besegrade dem med 1-0 med Idrissou &'; s mål, som lämnar dem fastnat i 69 poäng.

Med deras 1-1 på vägen oavgjort mot Frankfurt, Bayern München förlorade tredje plats till Hannover 96. Rode &'; s mål hade ner dem i partituret sedan minut 54, men en straffspark görs av Gomez hjälpte dem att spara en punkt, för totalt 56. Omdömen

Och Hannover ryckte tredje plats från dem tack vare sin på vägen vinna mot Freiburg med 1-3. Abdellaoue, Schlaudraff och Rausch gjorde målen för besöket och Rosenthal fick rabatt för hemmalaget Omdömen  ..