Compuware NHL-serien, upp-och nedgångar Calgary och Tampa

Framför runda 19.000 fans Calgary Flames spelade bra till Tampa på Scotiabank Saddledome. Denna enastående spel var 440 fram spelet i Compuware 2010. Omdömen

Enligt senaste ishockey nyheter, var detta 404. Spelet i 2010 Compuware NHL-serien med Tampa Bay. Verkligen, Tampa var häftigt med sin enastående start på matchen, som med några tidiga Syftet strävanden. Intressant, Tampa Blixt nästan stämde efter den sjunde minuten av spelet, men bollen gick strax breda mål. Omdömen

I motsats till detta, Flames dessutom nytta självsäkerhet och med vägen tid löst ned. Bonings grupp organiseras för att tally före nionde minut för att ta över. Det var en omskakande mål mot dödläget, och stämde av Sarich från en dramatisk variation hit som verkligen gick skyhöga bakom nätet. Omdömen

Flames fortsatte att strejka och stämde en gång på nytt innan den femtonde minut till två gånger sin ledning . Syftet var stämde av Kostopoulos från en mycket väl sätta flick skott, som var ganska fantastiskt för ishockey betting också.

De nog &'; t stämmer och de första 20 minuterna kompletteras med flammar främsta 2-0, som tidsspann skymtar flammar producerar lite mer sikta strävanden. Tampa gjorde 10 Syftet försök som å andra sidan under den tidsperiod Flames gjorde 7 Syftet strävanden.

Bonings gruppen sträcker sig med den övergripande prestandan i andra glimt. Mer eller mindre Tampa börjat stapla upp attacker efter en mycket lång tid eftersom de så småningom organiserade till tally i den 9: e minuten. Syftet var stämde av Johan Harju från en anständig flick skott. Omdömen

Senare Tampa Bay snedstreck ledningen bara ett mål tallying en gång på nytt, direkt efter det artonde minut. Syftet var stämde av Ryan Malone från en fantastiskt lång mängd skott. Tidsspannet didn &'; t skymta något längre mål. Calgary Flames riktad gå in i splitter främsta 3-1. Omdömen

På samma sätt i den andra tidsperioden producerade Tampa 7 Syftet strävanden, medan Calgary gjorde 6 Syftet försök, som var ganska intressant och spännande.

Den senaste tidsperioden gjorde &'; t skymta mycket händer, eftersom Calgary Flames stängde matchen peta in bollen efter den åttonde minuten. Vid denna matchboll, var målet stämde av Iginla som ett resultat av en mäktig strejk. Matchen och tidsspannet kompletteras med flammar triumferande på 4-2.

I ishockey nyheter det betonades avsiktligt, liksom vid de sista tjugo minuterna av matchen Calgary gjorde 6 Syftet strävanden, å andra sidan Tampa gjorde 7 Syftet försök. Men totalt sett matchen håller en massa killar som var i ishockey betting Omdömen  ..