Förbättra din golf Swing

Förbättra din golfsving - Justering Omdömen

När lära sig att golf många golfare har problem med sin golfsving. Det bästa tips för att förbättra din golfsving är att kontrollera att din kropp mekanik är korrekta; din position och hållning måste vara korrekt i linje med mållinjen. Du hållning måste vara avslappnad, armarna bekväma och inte når ner mot bollen. Hela din kropp måste vara parallell med mållinjen, Detta inkluderar dina fötter, knän och axlar. Varje liten axelsnedställning kommer att påverka din golfsving, orsakar din boll att svänga ur kurs. Håll ögonen och huvudet ner hela din golfsving och följa upp.

Förbättra din golfsving – Grip

En bra, fast golfsving börjar med en bra golf grepp där klubbhuvudet är vinkelrätt mot bollen vid träffpunkten. Hur du håller eller grepp, påverkar din klubb flygningen och riktningen på bollen. Titta på hur du håller din klubb och experimentera med varje typ av grepp som den överlappande grepp, förregling grepp, eller baseball grepp, och räkna ut vad som är bäst för dig Omdömen

Förbättra din golfsving. - viktfördelning

Hitta din balans och rätt viktfördelning i fötterna är andra viktiga faktorer att ta hänsyn till när man diskuterar behovet av att förbättra golfsving. Om det mesta av din vikt är på tårna kommer du att nå för bollen och din hållning kommer att vara alltför långt borta från golfbollen, vilket resulterar i en instabil gång. Om din vikt är i första hand på hälarna du kommer att vara för nära golfboll och saknar den flexibilitet och stabilitet som behövs för att producera en kvalitet golfsving. Du bör sträva efter en jämn viktfördelning på bollar av båda fötterna. Justeringar måste göras, beroende på vilken golfklubb kommer att användas; korta järnen kräver cirka sextio procent av din kroppsvikt placeras på din främre fot, medan en mellanjärn dina kräver vikt vara jämnt fördelad på bollar av dina fötter. När du står på en tee cirka sextio procent av din vikt bör ligga på den bakre foten Omdömen

Förbättra din golfsving - Formen på en Golf Swing Omdömen

Fullända din golfsving kräver övning. en bra golfsving är en cirkulär rörelse som reser runt bålen av din kropp. Golfsvingen börjar med back-swing som måste vara långsam och kontrollerad; en snabb back-swing resulterar inte i bollen gå längre. Ett bra fullfölja, med höfterna vände och mot målet, kommer att förbättra effekten när du slår bollen.

Ladda en iPhone eller iPad app för en omfattande guide om hur man golf; med steg-för-steg-information om alla aspekter av spelet, inklusive golf gungor, golf chipping, putting och golfregler. Snabbt lär sig tips och tricks för att få en enda siffra handikapp Omdömen  !.

idrottspsykologi

 1. *** George Foreman'a Secret On vara motståndskraftiga och Bo Motivated
 2. Motocross under 60s
 3. *** Vad gör du när ditt barn gör inte laget?
 4. *** Idrottspsykologi och Bowling
 5. Att bli en professionell triathlet med Tips från Ashley Clifford
 6. Därför ska du investera i en stegräknare?
 7. De Egenskaper (Kvaliteter) av en sann mästare (från "The Winning besvärad", "The Winning Edge" oc…
 8. *** Putting Tips för golfare: Hur man putta i zonen 39 idrottspsykologi Tips för golfare-Plus En k…
 9. Fotboll är Game of Team spirit
 10. Historia Europeiska Motocross
 11. Fantasy Football - Bra Underhållning Source
 12. Utvecklingen av reglerna för Golf
 13. Hur jag blev en bättre förälder genom mina barns idrotts experiences
 14. Varför tonåringar älskar mix kampsport grejer?
 15. Lära sig spela Golf
 16. Toppkvalitet hockeyutrustning från Cicada Sports
 17. Vara aktiv när skadade eller ill
 18. Motocross under 50s
 19. 6 saker du måste veta som kommer att stoppa ditt framförande Anxiety
 20. Dr Mike Martin, Sydney Sport Psykolog: Utför När det Matters