Panthers Win 1-0 Trots 53 skott By The Islanders

Islanders slog 53 skott på Panthers målvakt, Craig Anderson, men han slutade var och en av dem, ger Panthers en seger 1-0 igår på Nassau Coliseum på Long Island. Elias Sports presidiet fastställt att det var flest skott från ett förlorande lag i en shutout sedan NHL gjorde skott på mål officiell statistik 1955. Öborna hade 29 skott på mål enbart den andra perioden, vilket är en mer än tidigare lagrekord åstadkommit två gånger tidigare, 2004 och 1978. Det tidigare rekordet för flest skott utan ett mål i en match var 42 under 2002 mot Montreal. Omdömen

I gamla dagar med Mike Bossy och gänget, det skulle aldrig vara så många skott på nätet utan att ha några gå i. Islanders tränare, Ted Nolan, sade hans lag borde ha haft ett bättre resultat. Kommande av en 4-1 förlust för Flyers dagen innan, började den 1: a perioden långsamt för Islanders. Backup målvakt, Wade Dubielewicz började istället för Rick DiPietro, som var ute på grund av ett dödsfall i familjen. Dubielewicz hade en bra start, men han lät en returen från sin käpp som gick till Panther David Booth i spåret. Den skott tog Josef Vasicek klubba vid 09:57. Omdömen

Floridas Stephen Weiss slogs ned av Freddy Meyer, öbor försvar man, under 2: a perioden. Anderson gjorde en pinne spara på ett inbrott av Andy Hilbert och fick lite hjälp från högra stolpen på ett skott från Mike Comrie. Omdömen

I de sista 5 minuter, Blake Comeau slutade Jeff Tambellini på en punkt-blank skjuten framför. En minut senare, slutade Anderson Sean Bergenheim: s återhämtning försök, sedan gjort en vänster pad spara på ett skott som Ruslan Fedotenko inte kunde lyfta på tröskeln. Panthers kan ha haft den bästa målchans under perioden, men Dubielewicz stoppade Steve Montador på en 3-on-1 rusa med 35 sekunder kvar. Det var frustrerande att se Islanders missar ett par öppna nät. Omdömen

Trots alla skott, det fanns alltför många gånger öborna var inte i läge för returer framför och var en alltför långsam med att komma till passager genom spåret. Scoring har inte varit Islanders styrka. De hade sin föregående säsong hög av 52 skott tisdagen i en 4-2 förlust för Pittsburgh. Med förluster i fyra av sina senaste 5 matcher, de står tionde i Eastern Conference, 5 poäng av en slutspelsplats. Nästa är en utmaning mot Rangers, som är 7points framåt i sjunde. Det är definitivt göra eller dö för öborna på denna punkt Omdömen  ..