Secrets att stoppa kväll och natt Eating

objekt Äta mat eller snacks i natten är en del av den amerikanska strategin i livet. Efter en svår dag på jobbet, kommer du hem, plopp dig ner framför TV: n, och automatiskt börja äta-en påse chips här, en pint glass där, ett paket av cookies. Vid tiden kvällsnyheterna kommer på, har du intas inne bara ett par flera timmar mer kalorier och fett än vad som skulle vara lämplig för hela dagen. Night är det dags att expandera, att göra saker som personligen är glädjande att du, som att titta på tv, studera, chatta med goda vänner, och njuter med barnen.

Tyvärr, oavsett om du vilar eller gör hus sysslor krävande betydande delar av kalorier utan att vara medvetna är bara om den enklaste metoden att förstöra någon viktminskning plan. Det är oerhört vanligt att göra oönskade mellanmål och dryck val mellan kvällsmat och frukost nästa morgon. Denna tid är när vi har den minsta mängden kontroll över våra drifter och göra den värsta typen av måltid möjliga val. Verkligen få människor är nöjda med selleri eller kanske morotsstavar som snacks, särskilt med stora påsar med chips, bakverk eller glass i närheten. I verkligheten, män och kvinnor som är nöjda med välbalanserade behandlar i all sannolikhet inte har en kroppsvikt fråga i första hand. Omdömen

Mittemot vad många anser bevisar alla bevis som kvällstid som äter , även precis innan du somnar, bedriver ingen betydelse på viktökning eller förlust. Problemet är inte vid vilken tid på dagen du äter, men exakt hur många kalorier du äter totalt. Omdömen

Balansen mellan hur mycket du tar in och hur mycket du bränna bort kommer att avgöra om du hade en kalori brist som dagen, oavsett om du matchas upp dina behov, eller värsta fall konsumeras mer kalorier än du använt upp. Omdömen

tips för nattetid eaters är inte förneka sig själv av alla kväll mat, men istället . göra smartare val Omdömen

Oavsett de mönster nattetid äta, det första steget till att få den under kontroll är att sluta föra “ dåligt och" livsmedel i ditt hem. Om bakverk, godis och dessa rika och krämig glass är inte på ditt hus på 10:00, 11:00 eller 03:00, kan du inte äta dem.

Två sorters matvanor förekommer när det gäller perioden mellan middag och din morgon måltid. Den allra första, “ munchies, &"; är den vanligaste, men otillräckligt hanteras. Detta utförs av personer som komma igång äta efter middagen och äta något tills de somnar. Nästan 75% av alla människor idag med viktproblem passar in i denna grupp och för många är detta den största orsaken till deras viktökning.

Den andra typen av nattlig äta uppstår när individen vaknar ur sömnen, flyttar till köket och äter vad han eller hon kan få. Benämnd" natt äta &"; Detta är en välkänd medicinsk syndrom. The Night Eating Syndrome (NES) är både en sömn och en ätstörning. Experiment från centra som behandlar viktproblem visar att tolv procent av överviktiga människor lider av det.

Den här beteendemönster innebär vanligtvis betydande humör sjukdom och ofta svarar bra på selektiva serotoninhämmare (SSRI, det vill säga, Prozac och reg ;, Zoloft ® ;, etc.). Det är ofta förknippas med vana att hoppa över måltider, avsaknad av hunger på morgonen, och svåra humörstörningar genom dagen. I dessa fall, mer än 50 procent av en &'; sker dagliga kaloriintaget efter middagen Omdömen

Skilja mellan dessa två typer av nattliga ätamodeller från en terapi synpunkt är avgörande.. Individer med nattetid “ munchies &"; troligtvis har livsstilsproblem, och “ munchies &"; är en dysfunktionell beteende som de har upplevt i hela sitt liv. Dessa människor måste behärska hur man gör klokare beslut. Män och kvinnor med Night-äta-syndrom bör först prova några enkla förändringar som att ta bort hög kalori snacks från hemmet och ersätta dem med lägre kaloriinnehåll, socker gratis snacks.
Dessutom natt eaters måste hålla några av de kolhydrater som bröd i djupfryst och ta bort resterna i kylskåpet eftersom dessa är de typer av snacks konsumeras på natten.
Om detta inte ger resultat, kommer de att behöva söka behandling av en läkare som specialiserat sig på detta problem
.  .

bantning och viktminskning

 1. Tips om hur man gå ner i vikt Properly
 2. Populära lögner om bantning att gå ner Weight
 3. Utövar effektivt kan verkligen hjälpa dig att förbättra din kropp Density
 4. Är din energibalansen i Check?
 5. Förlora bukfett med denna enkla diet Plan
 6. Ayurveda: s strategi för Obesity
 7. Har Slim snabba Work?
 8. Fem enkla sätt att gå ner i vikt Fast
 9. Celebrity Viktminskning Diets- The Kind Du ska aldrig Follow
 10. Varaktig Vikt Loss
 11. Bra kost Stiftelsen för viktminskning Success
 12. Enkla sätt att laga mat Fat Burning måltider i korta tidsperioder!
 13. Du Väg Hur mycket?
 14. Dålig kost och näringsrikt Facts
 15. Förlora baby Weight
 16. Kan stress göra dig fet
 17. Perfekt vikt för Health
 18. Dålig svar på motion i Young typ 2 Diabetics
 19. Färsk tomat Salsa
 20. 10 sätt Tame din söta Tooth