Barcelona vs Arsenal, en förutsägelse av nästa match

Arsenal besegrade Barcelona, ​​vad är den förändring som FC Barcelona kan ta en hämnd?

Den sista matchen Barcelona vs Arsenal hamnade i 1 mot 2 i förmån för Arsenal. Även FC Barcelona spelade lysande i första halvlek, kunde de inte bryta igenom försvaret av Arsenal. Lyckligtvis David Villa förde dem framför. Under första halvan av matchen Arsenal såg typ av förlorade, men under andra halvåret saker fick ändras. Robin van Persie gjorde ett imponerande mål från en otrolig vinkel. Och några minuter senare det andra målet gjordes av Nasri. Omdömen

Många människor kommer att minnas Champions League-finalen 2006, finalen i Barcelona vs Arsenal. Lionel Messi lyste upp hela Camp Nou stadion med en otrolig fyra mål drag att slå Arsenal. Omdömen

Den 8 mars, den andra matchen i Barcelona vs Arsenal kommer att äga rum i Camp Nou stadion i Barcelona. Barcelona behöver en seger 1-0 över Arsenal för att erövra en plats i nästa omgång av Champions League. Omdömen

Arsenal var lite otur på oavgjort, men de gjorde ett bra resultat från London. Och de har några chanser att avancera till nästa omgång. Min prognos är att Barcelona kommer att bli bättre efter 180 minuter. Även Barcelona och Arsenal har en liknande spelstil, väckte det spanska laget till en större nivå. Och även Barcelona är mycket tuffare i försvaret. Omdömen

Under de senaste 5 åren spelade Arsenal två gånger på Camp Nou-stadion och båda matcherna gick förlorade. Resultaten från Barcelona vs Arsenal var 4: 1 och 2: 1. Omdömen

2-1 seger för Arsenal i den första matchen var ett bra resultat och detta gör det nödvändigt för Barcelona att börja attackera från den första minuten av matchen. Jag tror att Barcelona kommer att få målet och de kommer att gå vidare till nästa runda efter ordinarie tid Omdömen  ..